survivor ünlüler gönüllüler 2

0 /
independence
survivor ünlüler gönüllüler kadar ses getirmesi pek olasilik dahilinde degil gibi geldi bana, zira ilk bolumu biraz inceledim de unluler oyle ahim $ahim ki$iler degil, gonullulerde de seksi birileri yok, kizlarin hepsi $i$ko.

ilk bolumun ses getirmesinin sebeplerinin ba$inda bir nihat doğan geliyordu ama bu bolumde nihat dogan maudili olarak sanirim doğu$’u almi$lar ama dogu$’tan bir halt olacagini sanmiyorum ben. gerci bilinmez, belki ilerleyen bolumlerde cikar onun da kokusu bir $ekilde.

nez varmi$ aslinda ama hastalanmi$ yalan olmu$, bu durumda da unluler icerisinde goze hitap edecek kimse kalmadi. eskiden özge ulusoy vardi ki kis sesini tv’nin sirf onu izle yine yeterdi. bu bolumde ozge’nin muadili kimse de yok. nez olaydi iyiydi.

taner’in kankasi meter katilacakti yari$maya ama o da dominik’e kadar gidip orada hastalanmi$, o da yalan oldu dolayisi ile.

bu sezon muhakkak izlenir ama eskisi kadar ses gelmez, diyim ben sana.
independence
her $ey bir yana bu adada kizlarin koltukalti killari ve bacaklarindaki killar ya uzamiyor ya da ben gotlerine bakmaktan o kisimlara bakamiyorum.

nedir hacim bunun sirri? hani o kizlarin koltukalti killari?

hayir bi de bu elemanlarin hepsinin di$leri nasil bembeyaz kalabiliyor orada? sac uzuyor, sakal uzuyor ama di$ler hala bembeyaz. erkeklerin de koltukalti killarinin uzamadigina ayrica dikkat cekmek isterim.

ucube mi lan bunlar? biz mi ucubeyiz ya da? ada efsunlu mu lan? muhte$em yuzyil’da ki efsun hatun da ta$ ama, yeri gelmi$ken onu da ekleyeyim.
independence
rabbim ve adadakiler dualarimi duydular.

bu hafta adadan gidecek olan gonullu survivor gönüllüler 2 gülen olacak kismetse. gulen ile hayim sms e kaldilar ama 7 yari$macinin 6 si gulen icin gitsin oyu kullandi, gulen de hayim’i yazdi. eger seyirci buna ragmen gulen’i adada tutarsa bi pislik ararim ben bu i$in icinde.
independence
gulen’in de sms lerde elenmesi ile gonulluler bir hayli gucsuz kaldilar ama olsun. begum her $ekilde yeter zaten, digerlerine hic gerek yok.

gonullulerden bundan sonra elenecek isim ya hayim olacaktir ya da $ansin olacaktir. $ansin’in elenme ihtimaline daha yuksek gozu ile bakiyorum ben. unlulerden ise elenecek isim ya merve ya da mustafa topaloglu olacaktir.
epikuros
dün heyecanlı geçen dokunulmazlık oyununda gönüllüler mağlup oldu. öğrendiğime göre şimdiye kadar hiç ödül/yemek oyunu da kazanamamış garibanlar.

oylamaya kalan 3 isimden begüm’ün elenmesi yönünde oy kullanacağım şimdi(#1046279 bekleniyor kendisi çünkü). söyliycem adamlara, gönderin türkiye’ye ayıptır yaptığınız diyeceğim. açıyorum telefon.
independence
elimde olsa vallahi $u gonulluler adasina helikopterlerle erzak aticam el altindan. yazik lan adamlara. kac hafta oldu yari$ ba$layali, daha bir kere bile yemek odulu kazanamadilar. du$ odulu kazandilar, olta odulu kazandilar falan ama yemek odulune gelince i ih. default oruclu hepsi. uzuluyor insan hallerine.

ps: esasen hicbiri sikimde degil, acliktan kirilsin lavuklar. ben tek begum’cuume uzuluyorum. bir dürüm olsun ismarlayabileydim kendisine yeterdi hem onun icin hem benim icin. cali cirpi gibi kaldi kiz lan.
independence
ulan nihayet gonulluler bir yemek yari$masini kazandilar. onlar kadar sevindim neredeyse be, yazik oluyordu begumcuume. kaldi ki zaten yari$mayi da begum’un 3 te 3 yapmasi sayesinde kazandilar. oysa hasan bile anil’a yenilmi$ti.

independence
bu haftaki smslere mustafa topaloglu’, merve ve dogu$ kalmi$ti. ben merve’nin gidecegine kesin gozu ile bakiyordum. dogu’ da yari$malarda son derece ba$arisiz ama merve yari$malara bile katilmiyor hemen hemen hic. merve gitmeliydi, cok salakca bir secim oldu, dogu$ gitti.
independence
merve gitti, mustafa reyiz adada kaldi. adalet yerini buldu.

bu gece de birle$me partisi var ama cumartesi yayinlanir herhalde o parti. ya da yarin yayinlanir mi acaba? hic bilemedim $imdi.

bana ne lan!
independence
adada buyuk kumpaslar donuyormu$ da biz $ahit olamami$iz o kadarina artik. unlulerden ba$ta alp kırşan olmak uzere bir kac ki$i nihat’in ayaginin altini kazmak icin yapmadiklarini birakmami$lar, yazik lan. nihat dokunulmazlik sembolunu kazandi, serhat’i da eledi. onumuzdeki hafta nihat’in kafasi rahat. digerleri du$unsun $imdi.
independence
bu hafta da sms’e mustafa reyiz ile survivor gönüllüler 2 cevher kaldi.

hayir bu gonullulerin aklinin nasil cali$tigini anlamiyorum ben.

olm size en baba rakipler alp kırşan ya da anil. mustafa reyiz cogu oyuna katilmiyor bile, yani size hicbir $ekilde rakip degil. sen rakibini yollamaya baksana once, mustafa reyiz’den ne istiyorsun. alp alayinizi takir takir eliyor oyunlarda, anil desen ha keza oyle, e bu nasil bir secim?

acun medya’nin parmagi oldugunu du$unuyorum bu konuda. yari$macilara "$unlari secmeyeceksiniz" dedilerse yari$macilar o yuzden ozgur iradelerini kullanamiyorlardir. aksi taktirde neden kendilerine hicbir $ekilde rakip olamayacak birisini adadan yollamaya cali$sinlar ki?

garip insanlar garip.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol