alldebrid

independence
az once ogrendigim ve hemen denedigim guzel bir servis. rapidshare dahil olmak uzere tum download sitelerine premium uyelik sagliyor uyesine. mesela siteye giriyorsun sonra indirecegin dostayanin linkini yaziyorsun, o sitenin premium uyesiymi$sin gibi yuksek hizda sınırsız download yapabiliyorsun. uyelik ucretli ama aylik cuzi bir miktara.

not: lali berte sagolsun, kendisinden ogrendim ben de bu servisi.

http://www.alldebrid.com
independence
siteden iki gunlugune ucretsiz hesap alabiliyorsunuz deneme mahiyetinde ancak sanirim 2 gune 10gb sinir koyuyorlar. ayni makineden ip adresi degi$tirerek falan yeniden hesap almak mumkun olabiliyormu$.
independence
ornek veriyorum, bir dizi indireceksiniz ama tum sezonu, bir bolumu degil sadece. torrentle indirmeye kalksaniz 5mb/sn hiza ula$irsiniz(ki o da coook cok guc bir ihtimal) ancak alldebrid’de sezonun ilk 5 bolumunu indirmeye kalkiyorsunuz, her bir bolumu yakla$ik 1mb/sn ile iniyor(rapidshare’i baz alarak konu$tum). 5 bolum dedim zira ben 5 bolum denedim. belki 10 bolum indirebilirsin yine e$it hizlarda, bilemiyorum, $ansimi o anlamda zorlamak istemedim. ancak enfes bir $eymi$ bu, $iddetle oneririm kotasiz yuksek baglanti sahiplerine.

edit: 10 ayri dosya, her biri yakla$ik 350mb boyutunda. hepsini indirmeye kalktigimda download hizi dosya ba$ina yakla$ik 500kb/sn ye indi. 5 dosya indirirsen 1mb/sn, 10 dosya indirirsen 500kb/sn. bu da 10 dosyanin totalinde 5mb/sn yapar(yakla$ik) ki hic hic fena degil, hic fena degil.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol