türk ün uzayla imtihanı

independence
dizinin ismi ha babam uzay’di ancak bu isim daha ho$larina gitmi$ olacak ki ismini bu $ekilde degi$tirmi$ler. dizinin yayina girme tarihi olarak 14 mart denmi$ti ancak tarih de degi$mi$ isimle birlikte. dizi bu ak$am saat 20:00 de show tv ekranlarinda olacakmi$.

edit: dizinin ismi de degi$tigine gore diger isimdeki ilk entryi de buraya yazmak lazim o halde;

tayfun güneyer yonetmenliginde cekilen show tv’nin yeni komedi dizisi. ba$rollerde peker açıkalın, ufuk özkan ve sinan çalışkanoğlu gibi isimler var. dizi 14 martta yayinda olacakmi$.

bak bu da fragmani;

http://tinyurl.com/7kmwmj8
independence
tebrik ediyorum tayfun güneyer’i, berbat bir diziyi daha turk dizi tarihine kavu$turdugu icin. özge ulusoy da oynuyormu$ dizide ancak onun guzelligi bile bu diziyi izlenir kilamaz. eger bu $ekilde devam ederse en fazla 10 bölüm veriyorum bu diziye, ardindan yayindan kaldirilir. ke$ke özge ulusoy’u gemi personeli yapsalarmi$, o zaman biraz daha ilgi cekici olabilirmi$.
komple teorisyen
nükleer santral yapılacak bölgede arsa fiyatlarını iki kat arttıran yurdum insanının bu imtihanda göstereceği performans konusunda değişik diyaloglar uyduruyor iç sesim buda senaristlere benden gelsin;
dur nevzat o delik senin bildiğinden değil, karadelik o,vites küçült.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol