hd iskender

independence
pek cok ilde $ubeleri bulunan bir kebapci. iskenderleri lezzetli, fiyatlari bir ara sokak lokantasindan cok farkli degil. 3 ki$i patlayana kadar yemek yiyin, uzerine tatlilar kolalar falan, 70 - 80 lira civarinda bir paraya cikarsiniz mekandan. mekan da luks, oyle sala$ bir yer degil. cevahir’de de var bir $ubesi.

http://www.hdiskender.com/
elma sekeriiii
boşuna ismini iskender olarak koymuş firma. yaptıkları iskender, gerçek iskender severler için hayli yavan ve kötü.

gerçek iskender’in adresi uludağ kebapçısı’dır, ki orada burada kendini uludağ kebapçısı olarak nitelendirenler kapılmamalısınız. buyrun buradan yakın:

http://www.uludagkebap.com.tr/tr
independence
once okunsun;

#1043941

ismini bo$una iskender falan koymami$tir, iskenderi hem bol hem lezzetlidir. turkiye’nin muhtelif bolgelerinde iskender yiyen birisiyim. anne tarafindan bursali olmam hasebi ile bu ya$ima kadar bursa’nin degi$ik restaurantlarinda muhtemeldir ki 200 kere falan yemi$imdir bu kebabi. bak membagi sayilan bir $ehirden bahsediyorum. yetinmedim antebinde fethiyesinde marmarisinde kemerinde anlalyasinda alanyasinda aklina neresi geliyorsa hemen hemen hepsinde de denemi$imdir lezzetini. net olarak soyleyebilirim ki bunlarin yaptigi iskender gecer not alabilecek seviyededir.

hem porsiyonlari bol, hem fiyatlari "cok" hesapli, hem lezzetli. deneyin derim ben.
derdiolanneylesin
ankara’da yediğim en güzel iskenderi yapan restorant. ama bazı şubelerinde garsonların tavırları ve umursamazlıkları markaya zarar vermekte. onun haricinde fevkaledenin fevkinde.
sipsi
forum istanbul şubesindeki garsonlar insanı çıldırtabilir nitelikte. sinir hastası olmak istemiyorsanız adı geçen şubeye gitmeyin gitdittirmeyin, hıhım..
independence
bir gunu bir gunune uymuyor buranin.

daha once yedigimden gayet keyif almi$ligim vardir ancak bugun yedigim iskender bildigin kayi$ gibiydi. daha da gitmem yemem.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol