hüseyin aygün

elma sekeriiii
chp tunceli milletvekili.
bu gün facebook hesabına yazdığı iletiyle öyle bir gündem yarattı ki, bu iddiasının gerçekleşmesiyle birlikte türkiye’nin en az 30 yıl fetretine sebep olacak bir durumun vehametiyle insanda kalp çarpıntısı yaratmakta...


"adıyaman’da alevi mahallesindeki evlerin kapısının işaretlendiği yönünde haberler alıyoruz, hükümetin görevi "dindar nesil" yetiştirmek, yurttaşlar arasına kin ve nefret tohumları eken projeler üretmek değil, çoğulcu ve demokratik bir toplumsal düzen tesis etmektir, meydana gelmesi olası saldırıların sorumlusu "suriye’de alevi askerler cinayet işliyor" şeklinde konuşan hükümet olacaktır..

arkadaşlar chp adıyaman yöneticileri emniyet ve vali ile görüştü, polise göre 20 civarında evin kapısına yazı yazılmış, ne yazdığı belli değilmiş, olay araştırılıyormuş, fotoğraflar ulaşırsa paylaşacağız.."


lütfen böyle birşey olmamış olsun...
independence
kendisini net hatirlayabilmek icin $u videodan faydalanabilirsiniz;

http://webtv.hurriyet.com.tr/2/36588/0/1/iste-pkk-nin-kacirdigi-chp-milletvekili.aspx
independence
salindiktan sonra yaptigi aciklamalar pkk’nin kendisini kacirmaktaki amaci ile birebir ortu$uyor. muhtemelen bilincsizcesine pkk’nin amacina hizmet ediyor bu aciklamalarla. yapmasin bunu.
independence
hakkinda aslinda pkk tarafindan kacirilmadigi, aksine onlarla toplantiya gittigi yonunde dedikodular dola$iyor. boyle dedikodular cikmasaymi$ iyiymi$.
independence
durum oyle bir hal aldi ki, kimse kendisinin kacirildigina inanmiyor resmen. planlanmi$ bir tezgah olarak goruluyor hemen herkes tarafindan. yapilan anketler de bunu dogruluyor ustelik. huseyin aygun’un pkk’lilar icin bir kere bile "terorist" dememesi, tam aksine "arkada$larim" olarak nitelendirmesi ise ayri bir celi$ki. huseyin aygun’un chp’de ki devamliligi bu durumda biraz zor gibi gozukuyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol