ben senin yerinde olsam

imgoindeeperunderground
olmayacak bir durum icin gereksiz bir farz etme cumlesi baslangicidir. devamini dinlemek istemeyen sabirsiz bunye icin her zaman "ama benim yerimde degilsin ve asla olmayacaksin" gibi cevaplar mevcuttur, ise yarar mi ayri konu. cok bilmis kisinin her duruma uygun hareketlerinden bir demeti karsisindaki kisiye kullansin diye sunmak istemesi sonucu ortaya cikar ve oldukca antipatiktir.
peach
yon verme cabasinda kisinin malzeme olarak kendini kullanmasi sonucu soylenebilinebilinecek tavsiye icerikli obek.
msscat
bilgisayarimizin ileride karsimiza cikarmasi muhtemel uyari mesaji.surec su sekilde ilerleyebilecektir.bilgisayarimiz once ben senin yerinde olsam o dosyayi silmezdim gibisinden bir uyari karsimiza getirecektir, biz de silecem bana ne diyerek anti uzlasmaci bir tavir alabilecegizdir, akabinde bilgisayarimiz iyi sen bilirsin diye resti cekebilecek ve biz de ulan neden bunu dedi ki diyerek icimize dusen kurtla birlikte giden guzelim dosyanin arkasindan aglayabilecegizdir.
simplist
masada karşılıklı, sedirde çapraşıklı, uluorta karışıklı oturmalar esnasında gözüne kestirdiğin yerdeki biriyle yer değiştirme talebini belirten, kibarcıklı yarım yamalak teklif ve soru cümlesi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol