31 ocak 2012 istanbul da kar yağışı

yaslibirkisarehindussedegunler
kat kat giydirilip sadece gözleri görünecek şekilde sarmalanmış çocukların kar topu oynarken attıkları çığlıkları duydukça insanı bir garipleştiren yağıştır bu. nasıl mutlular be bir görseniz. biz de mal gibi gri binaların içinde bilgisayar ekranlarına bakalım yemek parası kazanmak için. rengarenk montları atkıları bereleri ne güzel! yalnız çete gibi bir şey bunlar, biraz önce sigara almaya çıktım bir kar topu da ben attım, hani oyun falan şakalaşma gülüşme.. hepsi aynı anda durup asil iran kedisi misali bana diktiler gözlerini. "ehe" dedim, tık yok. "mal mısın?" der gibi baktılar lan, ezildim resmen. gittim sigaramı aldım, dönüşte hiç pas vermedim, yüzlerine bile bakmadım. derslerini almışlardır umarım. burnunuz donsun emi..
antheus
iki gündür bonbonun pencere önünden ayrılamamasına sebep olan meteorolojik olay... televizyon ve yazılı basından anladığımız kadarıyla da istanbul istanbul olalı, bu kadar düşük sıcaklık ölçülmemiş gibi duruyor... çatalca radar istasyonunda dün derece sıfırın altında 10.4’ü gösterdi deniliyor. bu durumda evden çıkmama isteği mazur görülüyor...



elma sekeriiii
bu yağış benim yuvamı dağıttı arkadaş. sevgilimi görmüyorum 2 gündür, adam gidip annesinin evinde yatıyor.

çarşamba biteceği söyleniyor.
...
..
.
bitsene ulan!
independence
durmuyor, duracak gibi hic gozukmuyor.

az once markete kadar gitmeyi denedim, pe$imden boynunda konyak ta$iyan kopeklerin geldigini gordum hayal meyal. yaniliyor olmayi diliyorum.
yaslibirkisarehindussedegunler
özel sektörde çalışanlar arasında şirketler arası telefon trafiğini yoğunlaştırmış olan yağıştır. "saat kaçta çıkıyorsunuz?" soruları havalarda uçuşmakta. emekçilerin gergin bekleyişi sürmekte. iş yavaşlatma eylemleri kapsamında odalar arası kahve alışverişi devam etmekte. belki yeni aşklar doğmakta.

ayrıntılar geliyor...

yaslibirkisarehindussedegunler, 15.24, cihangir/ist.

seksi fotoğrafları için tıklayınız.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol