16 ocak 2012 istanbul da kar yağışı

independence
sanirim istanbul’un genelinde etkili olan, cekmekoy taraflarinda farkedemedigim bir anda yagmi$ ancak her yeri bembeyaz eden yagi$i. $u dakikalarda sona ermi$ durumda ancak.
nys
1-2 saatlik yağış sebebiyle köprüden hasanpaşaya kadar yürümek zorunda kaldım. metrobüs ilerleyemedi, özel araçları durdurduk onlar ilerleyemedi. trafik hepten felç oldu. bu yaşıma kadar böyle bir rezaletin canlı tanığı olmamıştım. yağışın önceden bilinmesine rağmen hiçbir hazırlığın olmaması, yaşlı ve çocukların metrobüslerde esir kalmalarından kim sorumlu acaba?

independence
an itibari ile cekmekoy taraflarinda daha oncekilere nazaran cok daha $iddetli yagmakta. 2 saat civari bu $ekilde yagarsa yerdeki kar yuksekligi dizlere kadar rahat gelecektir.
independence
anadolu yakasinda etkisini kaybetse de devam etmektedir, en azindan ust bolgelerinde. yerler ayak bilegine kadar kar kumeleri ile dolu. goruntu muhte$em.
elma sekeriiii
arabalar kayıp sürekli birbirine vurdukları için yollar felç oldu. arabalar bu sabah buz tutmuştu 25 dakika sadece üstünü temizlemek için harcadım vallahi. zevkten çok eziyete dönüştü denebilir.

ama işin ucunda kar var; bir de tüm pislikleri örtmesi...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol