2012 eurovision şarkı yarışması

independence
azerbeycan’da gercekle$tirilecek olan yari$ma, eger marduk gelip hayatimizi sikerse o ba$ka tabi.

once turkiye’den kıraç ismi telaffuz edildi ama bugun can bonomo ismi telaffuz ediliyor, hatta ak$am trt tarafindan resmen aciklanacagi falan soylendi.

bu arada can bonomo kim lan?
elma sekeriiii
trt’nin temsilcisi can bonomo oldu. türkiye’nin geri kalanı mı? can’mış bonomo’muş umurunda bile değil! can bonomo türkiye’nin değil trt’nin temsilcisi.


bu nedir arkadaş?!

lan ben elektrik faturalarımdaki katkı paylarını can bonomo için mi verdim?! boğazınızda kalsın inşallah, trt çok cimrisin be!
irimani
biz medeniyetin sınırlarını aşmış bir ülkeyiz de az oynayıp birinci olmak için geldik diye düşünüyorlar sanırım. ay çok banal. bir şeyi de milli mesele haline getirmeyin yahu.
sipsi
1. yarı final sonunda romanya, moldova, izlanda, macaristan, danimarka, arnavutluk, kıbrıs rum kesimi, yunanistan, rusya ve irlanda finale kalmış. can bonomo yarınki yarı finalde yarışacak.
ladycapulet
can bonomo bi 10 dakika önce şarkısını icra etti. filme dalmışım, tam açtım trt’yi kareografinin sonunu gördüm.şansıma tüküreyim.
sipsi
azerbaycan’da yapılan yarıfinalde sırf insanları ’türkiye türkiye’ diye bağırtmak için karışık sıralamada en son türkiye’nin adı söylenmiştir. ha güzel oldu, tüylerimiz diken diken oldu orası ayrı.. can bonomo’nun azeri bayrağıyla sahneye çıkması da ayrı bir güzellikti..
independence
provalarini izledigimde hic begenmemi$tim allah icin, dun yari$mayi da izlemedim. az once videosunu izledigimde ise can bonomo’nun da kareofragide yer alan elemanlarin da performanslarina bayildim. birinci olmasina yine de ihtimal vermiyorum ama ben tatmin oldum.

siz de izleyin isterseniz;

http://tinyurl.com/6m89ykk

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol