recep tayyip erdoğan ın kanser olması

independence
bugun itibari ile sosyal medyanin hemen her ko$esinde yer alan haber. dogrudur yalandir bilemiyorum, henuz net bir $ey yok ancak eger haber dogru ise tanrinin ilahi adaletinin tecellisidir kesinlikle.
sarhosatlarzamani
insanlarda, eleştirmek ve yargılamak kavramları arasında ki ince, hassas lakin keskin çizgiyi algılayabilmelerini sağlaması gereken, henüz teyit edilmemiş iddia.
independence
normalde uzulmem gerekirdi, hisli bir insanimdir ben, du$manimin dahi ba$ina boyle bir $ey gelse uzulurum ama uzulemiyorum $imdi.

(bkz: 6 ocak 2012 ilker başbuğ un tutuklanması)

nasil uzuleyim sen soyle bana? ulkede her $ey bir yana savrulmu$, e$itlik kalmami$, adalet tukenmi$, demokrasi adi altinda yapilan sahtekarliklar diz boyunu a$mi$, hukumete yan bakan her goz cikarilir olmu$.

sen uzulsene ya $imdi?
independence
bu konuyla alakali iddialar ozellikle bugun ayyuka cikti. zira kendisi dun ikinci amerliyatini gecirmi$;

http://www.haberturk.com/gundem/haber/714772-basbakan-erdogan-ikinci-kez-ameliyat-oldu

ba$bakanliktan konu ile alakali yapilan aciklama $u $ekilde;

’’sayın başbakanımızın 26 kasım 2011’de gerçekleşen sindirim sistemi operasyonunun ikinci ve son aşaması, yaklaşık 30 dakikalık bir girişimle başarıyla tamamlanmış; başlangıçta planlandığı üzere tedavi bu şekilde nihayete ermiştir. başbakanımızın sağlığı son derece iyidir. kendisi, hafta içinde rutin mesaisine başlamayı planlamaktadır.’’

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol