valerie boyer ın nicolas sarkozy e verme ihtimali

independence
$imdi du$undum de, ulan dedim kendi kendime. bir ulkenin cumhurba$kani, kendisi ile hem ekonomik anlamda yakin ili$kiler icerisinde olan, hem de muttefiki bir ulkeye neden sirt cevirir de 22 aralık 2011 fransa nın ermeni yasasını oylamasına destek verir?

hah i$te ben tam bunlari du$unurken gazetede bu yasa tasarisini ortaya atan milletvekili valerie boyer’in resmini gordum de bir anda aydinlandim. sarkozy’nin kadinlara olan du$kunlugu herkesin malumu, o halde sarkozy pa$amiz adim gibi eminim ki valerie’nin kendisine verme ihtimali uzerine destekledi bu tasariyi. daha mantikli bir $ey gelmedi aklima.

ote yandan bu hatunun bana verme ihtimali olsa misal, ben direk cikarim kursuye derim ki "kizilderi katliamini amerika degil ben yabdim, kabul ediyorum her $eyi. ermeni katliami da benim sucum, tunus da cezayir de! hatta amerika’nin irak’a demokrasi goturmesindeki ibneligin altinda da benim parmagim var!". ben tum bunlari kabul eder sonra da valerie a$kima ak$am yemegi teklifinde bulunurdum valla. bu anlamda sarkozy’e kesinlikle hak veriyorum.

soz savunmanin.
epikuros
google/görsellerden kadının fotolarını görünce hiç prim vermediğim ihtimal. valerie boyer’in öyle bi niyeti olduğunu bilse sarkozy, direkt reddettirir yasayı. kadın resmen marilyn manson’un kopyası.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol