valerie boyer

elma sekeriiii
kendi ulusal tarihinde yer alan sömürgecilik faaliyetlerini kendince yoksayarak türkiye’ye ve özellikle türklere düşmanlık yapan cahil ve şeytan milletvekili.
independence
bize ibnelik yapan milletvekili tamam ama hatun da ta$mi$ valla. bana soykirimi kabul et dese ben cezayiri de ustlenirim tunusu da ustlenirim kizilderilileri bile ustlenirim lan, nedir ki yani.

http://www.hurriyet.com.tr/planet/19522269.asp
elma sekeriiii
bugün ermeni yasa tasarısının parlamentoda oylanması sonrasında, dışarıda kararı ve bu süreci protesto eden türklere tepki gösterdi.

" meclisteki oylamadan sonra a.a muhabirinin sorularını yanıtlayan boyer, "türklerin meclis binasının önünde gösteri yapıp bize ne yapılacağını dayatmaları kabul edilemez. bu alışık olmadığımız bir durum" dedi.

"örgütlenme ve gösteri yapma hakkının karşı mısınız?" sorusunu yanıtlamayan boyer, yine türk yetkililerinin diplomatik ve ekonomik alanda yaptırım tehditlerinin kendisini "şoke" ettiğini söyledi.

"türkiye’ye bir şey dayatmamız söz konusu değil" ifadesini kullanan fransız milletvekili, bu tür bir yasanın diğer ab ülkelerinde de geçtiğini ifade ederek, "bu fransız meclisinin özgür iradesinde alınan bir karar" diye konuştu."
yaslibirkisarehindussedegunler
allah günah yazmasın, fotoğrafını görünce aklım çıktı lan! sanki marilyn manson ölmüş, sonra hayalet olarak geri dönmüş falan gibi daha fazla yazamayacağım..

edit: epikuros benden önce bu tespiti yapmış. aklın yolu bir: #1037076
independence
sanirim turklerden yana bir got korkusu var kendisinin. artik zamaninda turkiye’ye tatile geldi de bir yazlik mekanda kendisine bir $ey mi degdirildi, nolduysa.
marchandiz
valeria boyer’ in türkler’ den yiyipte çıkaramadığı şeyin aşartırılmasına devam ediliyor. çeşitli iddialar olsa da kol gibi yaprak yediği konusunda ciddi deliller mevcut. marchandiz-bilgisözlük-paris..
elma sekeriiii
kendisinin kişisel web sayfası hacklenmiştir. tabii ki arkasında türk hacker grubu var.

ve kendisine hem türkçe hem de ingilizce şöyle bir not bırakmışlar:

"o kadar düşünce özgürlüğüne saygılı bir ülkesiniz ki! ‘ermeni soykımı diye birşey yoktur’ diyerek bir gerçeği dile getiren birinin hapse atılmasının yolunu açıyorsunuz. o kadar iki yüzlü bir yönetiminiz var ki bizim yüzümüze karşı başka; diğer ülkelere karşı başka konuşuyorsunuz.

sizin meclisiniz önce kendi sorunu olan cezayir’de yaptığı insanlık suçu olan soykırımınızı konuşsun! biz biliyoruz ki türkiye’de yaşayan ermeniler sizin ülkenizde yaşayan ve diasporadan nemalanan ermenilerden çok daha farklı! siz diaspora ermenileri, devlet arşivlerini açıp gerçeklerle yüzleşemeyecek kadar korkaksınız. siz fransızlar oy için gerçekleri hiçe sayan zavallılarsınız!"
elma sekeriiii
yakında bir prezervatif markası olarak satışa sunulacak isim.


fransa’da yaşayan bir türk vatandaşı kamil yıldız, ermeni yasa tasarısını fransız parlamentosuna taşıyan fransız vekil valerie boyer’in ismini prezervatif ürününe vereceğini ilan edip "bu duruma sessiz kalamayacağını" söyledi.

elma sekeriiii
dün ermeni yasası senatodan da geçti. bu kadıncağız da salondan çıkarken gözlerini siliyordu.

bi anlamsız ağlamalar falan.
bir türk milliyetçisi de seni kenarda köşede sıkıştırdığında ağlarsın böyle...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol