elbise almak için evdeki koltuğu satmak

bymuratist
sadece türk kızına özel karakteristik bir özellik. show tv’de yayınlanan bugün ne giysem programına katılmak isteyen nil ç.* eşi izin vermeyince evdeki koltuğu satıp kendisine elbise ve ayakkabı alarak yarışmaya katılmış. şimdi de kocam beni boşayacak diyor. sonra türk kızı şöyle yapıyor böyle yapıyor deyince suçlusu biz oluyoruz. o koltuğu alabilmek için senin kocan kaç saat çalıştı kaç ay taksit ödedi kim bilir. yazık vallahi yazık. zaten boşanmanın eşiğindeydik bu da bahane oldu deyu eklemiş. işin trajikomik yanı aldığı elbise de öylesine paçoz ki elenmiş bu kız. gitti koltuklar.

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/...&rid=2369&p=3
tokutaro takayama
boşanmak için bahane aramaktan başka bişi değildir. cümle aleme esasen benim beynim yok öncelikle oturacak yerimi bile satıyorum tv ye çıksam nasıl olsa oturcak bir kucak bulurum mesajı vermeye yönelik bir eylemdir sanırım.
elma sekeriiii
paris hilton, olur ya bir gün paçoz hale düşerse, 5 parasız kalırsa; yapacağı ilk aktivite bu olur diye tahmin ediyorum. para için arkadaşlığını bile yarışma programı haline getirip satan birinden daha başka ne beklebilir ki?
antheus
andy warhol üstadın yıllar önce sarf ettiği " herkes bir gün 15 dakikalığına ünlü olacaktır " vecizesinin gerçekleşme bedelidir

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol