şike yasası

independence
asil ismi "sporda şiddet ve düzensizliğin önlenmesine dair kanun" $eklindedir ancak ba$lik sinirina takildi tabi.

bir sure once kabul edilen yasa bugunlerde bireyi esas alarak duzenlenmeye cali$iyor, boylelikle son donemde $ike sebebi ile cezaevine gonderilenlere buyuk kiyak gecilecekti ancak cumhurba$kani abdullah gul’un vetosuna takildi ve meclise geri gonderildi. $imdi meclis yasayi ayni $ekli ile hicbir duzenlemeye tabi tutmaksizin ko$ke gondermeye hazirlaniyor. sonucu bekliyoruz bakalim.
yankiyaman
bir türlü doğru düzgün çıkarılamayan, yasa ile neyin amaçlandığı tam olarak belli olmayan ve 6 ay önce çıkan yasanın tekrar çıkarılmaya çalışıldığı fakat cumhurbaşkanı tarafından veto yiyen taslak.
elma sekeriiii
şike yasası meclis anayasa komisyonu’ndan aynen geçerek meclis genel kurulu’na gönderildi. tasarı cuma günü tbmm genel kurulu’nda görüşülecek.
elma sekeriiii
bu yasanın aziz yıldırım’ın hapisten çıkmasına yardımcı olacağı söyleniyor. cumhurbaşkanının veto etmesinin birincil sebebi ise, daha önce kabul edilmiş olan kanunu çiğnemek istememesi ve herkes için eşit koşullar yaratmak istemesi idi. ancak baskıya dayanamayıp imzasını atmıştır.

bakalım ilerleyen günlerde neler olacak...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol