jagermeister

darkside
yagermayster diye okunur. %35 alkol oranina sahip bir likor cinsi. shut bardakta tekila gibi icilir biraz soguk olmasi gerekir. dun benim yaptigim gibi 10-15 shut icilirse dengeni bozar aman diyim!
muque
bünyede sıkıntı yapmadan "çene üstüne ters taklayla düşme" sarhoşluğu yaşatır. dans ettirir, konuşturur, zıplatır. ruh hastası sevimli bir içkidir. red bull’la alkol tüketmeyi apaçi bulan bünyeme bile jagerbull bağımlılığı yaşatmıştır.
hittheroad2timesjack
cesaretimi toplayıp sonunda içebildiğim likör markasıdır.korkumun sebebi tamamen şişesinden gelmektedir. ne o öyle haçlar, geyikler, boynuzlar falan. daha ucuza tantum verde almak varken bunu içmek saçmaymış bunu öğrendim ben aha bu yaşımda.
aysemayse
arkadaşımın bu kış almanya’dan getirtiği ve o soğuklarda içimiz sıcak sıcak, bir güzel içtiğimiz, geleneksel bir alman likörüdür. 56 çeşit bitki ve baharattan yapılırmış ve hazmı kolaylaştırıcı etkisi ve mide rahatsızlıklarını gidermesi ile ünlüymüş. bu yüzden kendisine, "alkollü alman mesir macunu" denilmektedir bizim evde. bir yandan da tadı, yıllar önce kullandığım bir diş macununun tadını anımsatmıyor değil. belki de öksürük şurubunun. ama işte bu güzel.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol