saatler boyu halı döven komşu kadın

independence
belasini sikmeye gayet meyilli oldugum kom$u ce$idi.

zannedersin ki kandil’e operasyona gitti de durmadan elindeki tufegin tetigine basiyor. lan bi nefes al be kadin? nasil bir hirs nasil bir gozu donmu$lukle saldiriyorsa o guzelim haliya, hali elinden kurtuldugunda kilim $ekline burunmu$ oluyor. pat pat sesleri de 7 mahallede yankilaniyor ama kadinin umurunda degil.

cocukken buyutulme $ekli bu sanirim. "bir haliya ne kadar uzun sureli ve ne kadar $iddetli vurabilirsen, o kadar saglam ev kadinisin demektir."

kandirmi$lar ablacim seni.
eshkiya
o kadını dövdüğü halının içine sarıp tozunu çıkartana kadar dövmek istediğim (halıyı) pazar günü katili.
elma sekeriiii
acilen, "napıyorsun sevgilim yazık değil mi güzel ellerine?" diyip nezaketten kırılarak elinden halı dövücüsünü alacak bir yiğide ihtiyacı vardır.
independence
bahar ve yaz aylarinda bu tur insanlar yuvalandiklari yerlerden cikarak fazlala$irlar, sayilari gozle gorulur derecede artar.

saatler boyu hali muamelesi yapmak lazim o kadina, dovmek lazim. bir insan bu kadar saygisiz olabiliyorsa en hakiki cozum ayni saygisizligi kendisine gostermek olacaktir.
independence
haliyi dovdugu aparatla kafasina kafasina gecirmek istedigim kadin. bu durum da turkiye’den ba$ka bir yerde yoktur allah bilir. varsa da afganistan’da vardir, ne bileyim iran’da vardir irak’ta vardir.

vay arkada$ ya, havalar isindi yine yuvalandiklari yerlerden cikmaya ba$ladilar. ki$ uykusundan uyanan bocekler gibiler yemin ederim.
independence
$ehir hayatina adapte olamami$ hayvan.

siktir git kasabanda döv o halini allah belani versin senin ya! arkada$ bir insanin onlarca hatta yuzlerce ki$iyi gurultusu ile rahatsiz etme hakkini kendinde gorebilmesi nasil bir kulturun nasil bir zihniyetin urunudur? bir insan kendinde boyle bir hakki nasil gorebilir? cehaletin bu kadar geli$mi$ini insanlar nasil hala bunyelerinde barindirabiliyorlar, sene 2012 lan dunyanin sonu geldi sizin sonunuz gelmedi aminakoyim ya!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol