iran ın türkiye yi vurmakla tehdit etmesi

independence
gectigimiz gunlerde iran di$i$leri bakani tarafindan ciddi ciddi yapilan tehdit.

iran di$i$leri bakanina gore eger iran’a amerika yahut israil tarafindan herhangi bir saldiri gercekle$ecek olursa, iran’in ilk hedefi malatya’da olacak olan nato’ya ait fuze sistemleri olacakmi$. yani ozetle iran malatya’yi vuracakmi$.

cesaret ayri $eydir cilginlik ayri.

iran 8 sene irak’la sava$ti da bir bok yiyemedi, bolgede en guclu ulke oldugu soylenegelen turkiye’yi bu $ekilde nasil tehdit eder, ustelik bunu birinci agizdan nasil yapar anla$ilacak $ey degil. tav$an mi vuruyorsun lan sen?
yamacyolcu
amerika’ya duygusal olarak yaklaşıyoruz ama fiziksel olarak dibimizdeki tehlikeyi görmüyoruz. ahmedinejad’ı kızdırmamak lazım yollar valla füzeyi malatya’ya.
independence
ahmet davutoglu iran di$i$leri bakanligindan yapilan aciklamalar ile alakali bilgi istemi$. iran di$i$leri bakanligindan yapilan aciklama ise "beyanlar ki$ileri baglar, iran’in hukumet politikasinin bu yonde olmadigi" konusunda teminat verilmi$.
yamacyolcu
çok ciddi bir tehdit. ahmedinejad’ın ne yapacağı belli olmaz, dikkatli olmak lazım, amerika’nın yanında duralım derken malatya’dan olmak istemeyiz. dimyat’ a pirince giderken evdeki pirinci unutmamak lazım.
narkoz
iran dışişleri bakanı ali ekber salihi, geçen hafta yapılan tehdit açıklamalarının kişi ya da kişilerin kendi görüşleri olduğunu söylemekte. gerekli uyarıların yapıldığını belirtiyor. batılı güçlerin türkiye - iran arasında sorun çıkarmak istediklerini vurgulamakta. bence tehditler gerçekleşirse 3. dünya savaşı kaçınılmazdır. illuminati de bunu biz yaptık diyecektir.
cekilinbendoktorum
öncelikle ortadoğu da gerçekleşen faaliyetler üstün lobi çalışmalarıyla hayata geçmeye başlamıştır. çok değil bir kaç seneye kadar bir savaş çıkabilme olasılığı yüksek bir ihtimalle birlikte yaşanılan krizde en büyük ve en güçlü iki devleti birbiri ile çatışma haline sokmak tek gayedir. bunun ne yararı var savaşın sonunda galip gelen taraf bir anda bu galibiyet sevincini yaşarken bilmeden elindeki tüm güç dengesini başkalarına peşkeş çekmiş olacaktır..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol