makam arabası ile terörist taşıyan milletvekili

independence
milletvekillerimiz maa$larini yetirememi$ olacaklar ki, kimileri ozel ta$imacilik yapiyorlar makam arabalari ile, ustelik de bir teroriste.

ismini telaffuz dahi etmeden kimden bahsettigim anla$ilir rahatlikla esasen ama yine de sozluk formati geregi bu bilgiyi de vermek lazim. bahse konu olan milletvekili bdp istanbul milletvekili sebahat tuncel isimli $ahistir.

bir kac gun once hatirlarsiniz bir deniz otobusu icerisindeki yolcular ile birlikte bir terorist tarafindan kacirilmi$ti da terorist guvenlik guclerinin yaptigi bir operasyonla olu olarak ele gecirilmi$ti. i$te mensur güzel isimli bu teroristin tipki kendisi gibi terorist olan kiz karde$i şeyma güzel’i 7 ay once sebahat tuncel kendi makam araci ile birlikte havaalanina birakiyor ve bu esnada $eyma guzel polisin bir operasyonu ile yakalaniyor. tum goruntuler de havalimaninin kamerasi tarafindan kaydediliyor. bu arada milletvekilinin teroristi tanimiyor olma ihtimali sifir zira terorist bombaci olarak araniyor o donemde.

soru 1- ne i$?
soru 2- hic mi allah korkunuz yok?
soru 3- tum bunlar aydinliga cikmi$ olmasina ragmen halen daha o meclisin catisi altinda pi$kin pi$kin oturacak misiniz?

ayni sebahat tuncel mensur güzel’in cenazesine de katilmi$ ve teroristin ailesinden iyi bir firca yemi$ti.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol