kaşif kozinoğlu

elma sekeriiii
kendisinin yemeğine "alfa radyoaktivite" isimli maddenin katıldığı ve bu nedenden ötürü kalp krizi geçirdiği iddia ediliyor. kendisi eskiden mit mensubuydu, ve oda tv zanlılarından biri olarak cezaevinde tutuluyordu. "herşeyi anlatacağım, ben saece amirlerimin bana verdiği emirleri yerine getirdim" diyerek açıklama yapmıştı. akabinde de öldü.



derin devlet diye birşey yoktur diyenlere bu olay cevap olmuş mudur olmamış mıdır?
elma sekeriiii
yenibosna’da bulunan adli tıp kurumu kendisinin ölümüyle ilgili doku örneklerini almıştı. ancak ortada öyle bir durum var ki evlere şenlik...


adam biri, adli tıp kurumu’na elini kolunu sallaya sallaya giriyor. ardından da rahmetlinin doku örneklerini çalıyor. ve olaya sıradan bir hırsızlık görüntüsü verebilmek için doku örnekleriyle birlikte başka şeyler de çalıyor.

gerçi adli tıp kurumunun tek özrü değil bu. münevver karabulut cinayetinde, yan masadaki cesetten münevverin bedenine sperm bulaştırılmıştı hatırlarsınız. sırf bu yüzden, ölen genç kızın ardından bakire miydi neydi şeklinde konuşmalar çıkmıştı. daha önce ise turgut özal’ın aynı şekilde doku örnekleri kaybolmuştu.



derin devlet diyorum, gerisi boş. biz uyuyoruz, üst düzey yöneticiler ise ali cengiz oyunları oynuyor.
benduruyorumsebagitti
afganistan’dan, görevi başındayken alelacele çağrılıp yine alelacele hapse tıkılan ve daha ilk duruşmasına çıkamadan, kalp krizinden öldüğü açıklanan mit görevlisi.

kurtlar vadisi pusuda kaşifoğlu karakteriyle hayli itibarsız bir portre çizilen kozinoğlu’nun ölümüyle ilgili adli tıp, önce kalp krizi değil dedi. sonra çark etti. birilerinin kulağı çekildi anlaşılan.

adamı getir, at içeri, öldür. al sana demokrasi, al sana hukuk.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol