öldürülen terörist ailesinin evinde türk bayrağı

independence
hakkari’nin cukurca ilcesinde guvenlik gucleri tarafindan yapilan operasyonda oldurulen terorist sezer arslan’in ailesi taziyeleri evlerinde kabul etti. bu cok bilindik bir olay, bilinmedik olan kismi ise bu ailenin evlerine turk bayraklari asmalariydi.

teroristler icin genelde "orospu cocuklari" tabiri kullanilir ya bilincsizce, aha i$te bu durum esasen oyle olmadiginin en guzel ispati. teroristi sanki ailesi daga yollami$ gibi du$unmenin anlami yok. bak ne demi$ oldurulen teroristin ailesi;

“oğlumu okuması için hakkari’ye gönderdim. orada kandırıp dağa çıkardılar. bizim ordumuz, bayrağımız birdir. biz hain değiliz. oğlumu öldürdüler başkaları ölmesin istiyoruz. biz müslümanız, aynı vatan aynı bayrak altında yaşamak istiyoruz”

ve yine ayni ailden bir ba$kasi da $unlari demi$;

“polisimizi ve askerimizi öldürerek hiçbir şey kazanamayız. biz çanakkale’de 7 düvelle savaştık ve devletimizi kurduk. artık kimseyle savaşmayacağız”

i$te ben $ahsim adina oldurulen terorist icin zerre uzulmuyorsam bile, bu ailenin evlat acisi ya$amasi sebebi ile icten ice uzuluyorum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol