van için tek yürek

independence
saat 00:30 itibari ile toplanan miktar 19.292 tl dir. benim anlamadigim beren saat az once 55 bin liralik bir bagi$ yapti cali$tigi prodiksiyon $irketi araciligi ile ama rakam olarak halen daha 19 bin lira falan gozukuyor. muhtemelen sadece hesaba gecen paralari yansitiyorlar $imdilik.
burasi istanbul haci
99 depreminden sonra koyulan deprem vergisinin nereye gittiği konusundaki soruların yanıt bulacağı sağlayan proje.devletin bu deprem fonunu nerede topladığı ne miktar paranın olduğu o paranın nerede olduğu gibi soruların yanıt bulması gerekir.
burasi istanbul haci
yurt dışındaki yurttaşlarımız ve diğer ülkelerden gelen yardım tırlarını gümrük izin vermemiş beyazıt öztürk aynen şunu dedi yardım gelicek almıyorlar konuştuğumuz konuya bak ! konuştuk hallettik alıyorlar yardımlar geliyor.
burasi istanbul haci
toplanan son tl miktarı tahmini yuvarlayarak 62 milyon tldir.program birazdan son bulacaktır.

toplanan tl dışında yurt, hastane, okul vb ihtiyaçlarında yapılacağı söylenmiştir van için ve türkiye için hayırlı olsun.
burasi istanbul haci
van depreminden sonra yeniden kamuoyunun gündemine gelen vergiler için maliye bakanı mehmet şimşek konuştu: toplanan vergilerin sağlık, eğitim, duble yollar gibi 74 milyonun ihtiyacını karşılamak için kullanıldı. dedi ve bizim enayi yerine koyulduğumuzu açıkça ifade etti birde övünürler yol yaptık diye ne kadar küfür etsek söylensek az bu insanlara allah belanızı versin diyorum hakkımı helal etmiyorum yuh olsun size cehennemde diri diri yanın inşallah !

http://www.radikal.com.tr/radikal.aspx?atype=radikaldetayv3&articleid=1067662
independence
$imdi gelenekselle$mi$ bir turkiye gercegi olarak bu organizasyonla alakali bir iddia atildi ortaya ve denilmekte ki;

+ programa telefonla katilip bagi$ yaptigini & yapacagini soyleyen insanlarin %70 i hicbir bagi$ yapmadilar, hatta ortada bile yoklar.

tabi bu henuz bir iddia ama netle$irse cok ki$inin kulagi cinlayacak bu sebeple.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol