23 ekim 2011 van depremi

0 /
independence
yakla$ik 5 dakika once meydana gelen deprem. buyuklugunu kimi kaynaklar 6,6 kimi kaynaklar ise 7,6 olarak veriyor. can ya da mal kaybi konusunda henuz bir aciklama bir bilgi yok.
nys
son gelen haberlere göre 1000 civarında ölü sayısı olabilirmiş. üst üste bir sürü acı yaşıyorduk, bunun üstüne daha büyük bir acı eklendi.
burasi istanbul haci
ölü sayısının show tv deki uzman görüşlerine göre 700 ile 1000 kişi arasında olursa şaşılası bir durum olmayacağını söyledi umarım yanlış bir tahmindir ve umarım şuanki ölü sayısı sayısını korur.allah yardım etsin bu insalara.
burasi istanbul haci
gsm şirketlerinden turkcell ve avea van bölgesindeki telefon kullanıcılarına bedava görüşme ve mesajlaşma ahkkın yüklemiş herkes üzerine düşen görevi yerine getirmeli şuan için bir tek vodafon kaldı oda üzerine düşeni yapacağından eminim.
benduruyorumsebagitti
şişli belediyesi yarın 18’de bölgeye bir tırla -daha- yardım malzemesi gönderiyormuş.

mavi masa iletişim numarası 0 212 288 75 76. iletişim bilgileriniz bıraktığınızda size döneceklerdir.

iletişimde yaşanabilecek sıkıntılara karşı 0 505 369 88 20 nolu telefondan ya da [email protected] e-mail adresinden sertaş ile iletişime geçilebilir.

öncelikli olarak hava sıcaklıklarının düşük olmasından hareketle battaniye ya da kışlık -giyilmemiş ya da en azından temiz- kıyafet; çocuk bezi, hijyenik ped, iç çamaşırı öneriliyor.

kaynak: (bkz: ekşi duyuru)

edit: şişli belediyesinin bölgeye göndereceği yardım, 9 tır dolusu malzemeden oluşacakmış. ve şu andan itibaren, şişli belediyesinin esentepe merkez binası önünde yapılacak yardımlar kabul ediliyormuş.

0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol