dünden aklımızda kalanlar

independence
oncelikle fikir orqn’un fikriydi.

bundan sonra sozluge ilk girdiginiz anda bugunun ba$liklarinin yanisira dünden aklımızda kalanlar isimli bir ba$lik siralamasi ile kar$ila$acaksiniz sol frame’de. bugun butonuna bastiginizda ise bu durum ortadan kalkacak ve sadece bugune ait olan ba$liklari gorebileceksiniz. eger yeniden dunden aklimizda kalanlar kismini goruntulemek isterseniz sozlugu hepten refresh etmeniz gerekmekte.

dunden aklimizda kalanlar isimli ba$lik siralamasinda dun son acilan ya da icerisine entry yazilan 30 ba$ligi goreceksiniz. eger dun 30 ba$lik acilmami$sa, kac tane acilmi$sa o rakamda ba$lik goreceksiniz.

amac dune ait gundemdeki olaylari da bugun sizlere hatirlatabilmek.

edit: sozlugu hepten refreshlemek icin default görüntü butonuna tiklamaniz kafi.
orqn
öncelikle fikrin sadece temeli benimdi. üzerine yapılan bütün çalışmalar indy’ nin eseridir.

sıklıkla dünü kaçıran biri olarak her sözlüğe girdiğimde dün butonuna basmak istemiyordum, direkt sol framede görmek istiyordum ne var ne yoksa. ihtiyaç buydu, giderildi.
independence
baktikca daha cok ho$uma giden ozellik. en azindan ba$lik sikintisi ya$anmiyor, kullanici sl frame i bo$ gormuyor, altina yazmak icin herhangi bir butona tiklamaksizin onune ba$liklar gelebiliyor.
independence
sozlugu i$ik hizina cikartma cali$malari kapsaminda bir sureligine kaldirilmi$tir. cok daha hizli cali$an bir $ekilde kodlandiginda eski yerine konulacaktir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol