8 ekim 2011 bdp nin gemlik e yürümesi

independence
abdullah öcalan’in hapishane ko$ullarinin duzeltilmesi, cezasinin ev hapsine cevrilmesi ve nihayetinde de affedilmesi icin bdp tarafindan gercekle$tirilecek olan yuruyu$. amac toplumun dikkatini cekebilmek. misal benim hemen dikkatimi cektiler, ne olduklarini hangi amaca hizmet ettiklerini zaten bilirken daha bir kani oldum. sagolsunlar.

yalniz hatirlatmak isterim kendilerine, gemlik dogu ya da guneydogu’da degil, kanirtiverirler adami.
benduruyorumsebagitti
saçmasapan, abuk bir eylemdir.

oylarını akp’ye vermeleri durumunda, onun da birkaç yıla kalmadan yapacağı iştir zaten; önderliklerinin yaşam koşullarını düzeltmek, salmak falan...
independence
yuruyu$e katilmak icin diyarbakir’dan hareket eden otobusler, daha diyarbakir il sinirinda durduruldu. e haliyle polisle de cati$tilar, ta$lar sopalar falan. nihayetinde yuruyu$ yalan oldu.
burasi istanbul haci
akıllarına ne zaman eserse ona buna şuna diye hep yola çıkıyorlar ve polisle çatışıyorlar.

"bunlar her yürüdüğünde çoğu yasa dışı eylemler yapıyorlar polise, dükkanlara, insanlara saldırıyorlar poliste uzaktan göz yaşartıcı bomba atıyor ve grubu dağıtmaya kalkıyor her olayda her yürümüde her mitingde bu böyle yeter artık bu şekilde engellemeyin yapacaksanız tam yapın işinizi ya adam gibi onların anlayacağı dilden konuşun onlar taş mı atıyor sizde atın onlar kurşun mu sıkıyor sizde sıkın veya yakalayın kim var kim yoksa tıkın içeri hepsini bir daha dışarı çıkmayacakları şekilde!"

sinirle dersem hata yapmış olurum en iyisi mi biz insalara gereken önemi verelim ve onların yaptıkları hataya düşmeyelim önce insan diyerek..

yapılan onca şeye göğüs gererek bir gün mutlaka iyi şeyler olacağına inanarak hep anlayışla karşılayalım bu durumu...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol