melike yalova

independence
muhte$em yüzyıl’in kadrosuna yeni dahil olan dunya guzeli kiz. ispanyol prensesi isabella fortuna karakterini canlandiriyor. kendisi icin ispanya’ya gidip kolelik yapmaya raziyim, yeterki teklifime he desin. teklifimin ne oldugunu ise sizlerle asla payla$mayacagim ama beni az cok bilenler teklifimin de ne oldugunu anlami$lardir.
independence
eger yollandigi yerden zart diye yeniden diziye dahil olmazsa muhte$em yuzyil’da ki omru bir hayli kisa oldu sevdicegimin. diziden ayrildi sanirim.
independence
ba$larda severdim bu kizi, ozellikle muhte$em yuzyil’da bayilmi$tim kendisine ama karadayı dizisinde ozellikle son bolumunde iyice sogudum kendisinden. meme demek oyunculuk demek degilmi$, onu ogrendim sayesinde. oyle yapmacik hareketler, miy miy bir ses tonu, bir de kenan imirzalıoğlu’nun beline kadar gelen boyu ile goz ve kulak zevkimi berbat etti.

oynamasin artik sagda solda bak cok rica ediyorum.
independence
ya ben iyiden iyiye kil oldum bu kiza. yilan gibi tislayarak konu$malar, belime gelen boyu falan. ne lan bu, oynatmasinlar bu kizi herhangi bir yerde cok rica ediyorum.
independence
karadayı’nin senaristlerinden ozel ricamdir.

bu kiz dizide kalp krizi gecirsin, ne bileyim tepesinden iceri yildirim du$sun, olmadi yuzunu yikarken uyku mahmurlugu ile bogulsun falan ama ne olur daha fazla bu dizide yer almasin. guzelim diziyi mundar ediyor, diziyi ileri almaktan adam gibi izleyemez oldum. operim.
independence
türkan şoray’a benzemek icin daha neler yapacak cok merak ediyorum. makyajı ayni, gozlerine surdugu rimel, kirpiklerinin uzunlugu bile ayni. biraz kendisi olsa ne guzel olurmu$. bak guzel gogusleri de var, ozenmesin ba$kasina. ben begeniyorum goguslerini, turkan $oray’in goguslerini hicbir zaman begenmedim misal. kendisi olsun evet. guzel gogusler onlar. operim.
independence
muhteşem yuzyil’da oynama hikayesi de bi farip.

once bir arkada$i ile oglen vakti bir balikciya gidiyor, balikcida iki masa var birinde de meral okay ve diger muhtesem yuzyil yapimcilari oturuyor. yapimci melike yalova’yi goruyor yanina gidiyor kendini tanitiyor kartini veriyor ve aramanizi bekliyorum diyor. melike yalova diziye bu sekilde dahil oluyor. bildigin sinema senaryosu lan.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol