ilk randevuda yatağa girmenin faydaları

goshenit
yıllardır ilk görüşmeler için beynimize işlenen, elletmeyin, göstertmeyin, gülmeyin, çok konuşmayın ya da a.k ağır olun ağır! kavramlarının aksini kanıtlayan bir haberdir bu başlık.

ulan emme basma tulumba gibi; ne kadın gibi kadın, ne çocuk gibi çocuk olabildik. her defasında kalıplara koydular. ne modern olabildik ne de yobaz arafta kalakaldık., aşk beslediklerinden ya da arzu biriktirdiklerimizden türkan şoray kuralları gereği uzakta kaldık. çoğu şeye geç kaldık.sebebi de ne? karşındaki seni yanlış anlamasın. fahişe sanmasınlar!

halbu ki kimse bilmiyor ki ilk görüşmede yataksal faaliyetler ilişkinin uzun sürmesine sağlarmış. alın bakın okuyun.

http://dunya.milliyet.com.tr/ilk-randevuda-yatak-donemi/dunya/dunyadetay/21.09.2011/1441239/default.htm
elma sekeriiii
faydası hem vardır hem yoktur şeklinde betimlenebilecek hadise.

ilk akşamda yatarsın biriyle, adam daha sabahına sktr olup gider. kendini kullanılmış bir sürtük gibi hissedersin. yetmedi bir de mahalle baskısıyla adın orospuya çıkar, olmaz.


ilk akşamda yatmazsın, aradan 2 sene geçer sen hala "ama aşkitooooom!" tadında takılırsın. sen kız kalırsın ama işin boku çıkar.
neden mi? evlenmek isteyeni de istemeyeni de öpüşmek koklaşmak ister arkadaş. kimse bana yok yeeaaa tavrını çekmesin, eğri oturup doğru konuşalım.
sen adın orospuya çıkıcak diye adamın seni öpmesine bile izin vermezsen iş sarpa sarar; aranızda problemler yaşanır. e öpmesine izin versen devamı gelecek onu da biliyorsun; öyle bir mengene içinde sıkışıp kalırsın.

bununla beraber, cinsellik adına bir şeyler yaşamadan bir adamla yıllarca flört edersin ardından evlilik gelir. ilk gecenizden sonra, "lan ben aptalmışım böyle zevkten kendimi yıllarca mahrum bırakmışım" da diyebilirsin.


sözün özü, oturun evde örgünüzü örün bayanlar. karmaşık konular bunlar.
epikuros
... saymakla bitmez. hayat kısa netçede.
tövbe estağfurullah, dünya tersine mi döndü amugagoyim. (erkek popülasyonu üyesi olarak bu fikre destek olup teşvik edici şeyler yazmam lazım aslında)

tabi, müthiş bir özgüven göstergesidir bu. çok faydalıdır. erkeği psikolojik baskıyla, kaçan kovalanır metoduyla değil de işte ben buyum, sıkıyosa bırak git bakayım mesajıyla bağlama yoludur. evet sadece erkekler tarafından ele aldık konuyu, diğer taraftan bakmaya gerek yok. zaten bi kızı randevuya gidecek kadar beğeniyorsa erkek, yatağa girmeye de dünden hazırdır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol