uğur korunmaz

elma sekeriiii
bursa’da kendini tarikat şeyhi olarak gösterip müritlerini bol bol badeleyen şahıs.
adamın 341 yıl hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı. ama bizim halkımız maldır ya, toplamda 1 7 kişinin ifadesine başvurup açılan davada sadece 3 kişi bu adamdan şikayetçi olmuş, geri kalan erkek müridler badelendikten sonra iyileştiklerine inandıkları için şikayet etmekten vazgeçmişler.

alın buyrun hikayeyi kendi ağızlarından okuyun:


müritleriyle kendi istekleriyle ‘badelenme’ adını verdiği oral seks dahi yaptığını söyleyen korunmaz şunları söyledi: “bunların tamamı tarikatın gerektirdiği bir usul ve çabadır. uzun süreli sohbetler sonunda cinsel içerikli konular kendiliğinden oluşur. müride ibadet için verilen ve adına ‘virt’ denilen zikir içeren sözler belirli süre tekrar edilir. ve bunu yapan kişi kendiliğinden cezbedilerek gelir. benden badelenme ya da cinsel ilişki talep eder. bunları kabul etmemem gibi bir tercihim olamaz. çünkü ben de, bağlı olduğum tarikatın ölen lideri h.b. tarafından 2005’te badelendim. ölümünden sonra da pir oldum.”



duruşmaya katılan 17 kişiden sadece 3’ü uğur korunmaz’dan şikâyetçi olurken 14’ü şikâyetçi olmadıklarını belirtti. şikâyetçi olarak mahkemeye çağrılan erkekler a.r.ç. ve m.s., yaptıkları badeleme sonucu doktorların çare bulamadığı felç hastalıklarının geçtiğini, bu nedenle uğur korunmaz’dan şikâyetçi olmadıklarını söyledi. duruşma ertelenirken sanığın tahliye istemi kabul edilmedi.



mahkemede ilginç savunmalardan biri de müritlerden ç.ç.’den geldi. ç.ç., “hocamı istiharede buldum. tespih ve zikir çekerek kalp gözümün açılmasıyla birlikte kendi isteğimle badelendim. bir zorlama olmadı. kendi isteğimle cinsel ilişkiye de girdim. bana göre bunlar normal, yaşanması gereken şeyler” dedi.


p.s: bu insanlar ne kadar badelense azdır, sabah akşam emzik gibi badeleyeceksin bunları. iyi geliyormuş ya...
elma sekeriiii
dava sonucunda 6 yıla mahkum edilen sahtekar.

çok güzel bir adalet sistemimiz var. bir adamı 300 küsür yıla kadar hapis istemiyle yargılayıp ardından 6 yıla mahkum edebiliyoruz. sokakta kalan biri tutup bir marketten ekmek çalsa en az 6 ay ceza alırken, uğur korunmaz gibi bir sapığın 6 yıla mahkum edilmesi ne basiretsizliktir?

"341 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada ’tekke ve zaviyeler kanunu’na muhalefet’ ile ’hayvan ve çocuk pornosu görüntülerini depolamak’ suçlarından toplam 6 yıl hapis cezası verildi."

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol