seyircisiz maç yasağının kaldırılması

burasi istanbul haci
seyircisiz maç her iki takım taraftarının maçlara getirilmemesi ve maddi kazancın bir nebze sağlanmamasını amçlıyor ve ceza alan takıma ve rakibine uygulanıyordu deplasman bile olsa böyleydi ama aşağıda da belirtildiği gibi kaldırıldı..

türkiye futbol federasyonu yönetim kurulu, aldığı yeni kararla türk futbolunda seyircisiz maç dönemini sona erdirdi. disiplin talimatının ilgili maddelerine uymayan takımlara verilen "maçlarını seyircisiz oynama" cezası, yapılan değişikliklerin ardından artık uygulanmayacak.

dünya futbolunda bir ilk olma özelliğini taşıyan bu kararla, türk futbolunda seyircisiz maç oynanmayacak. tribünlerin boş kaldığı, sessiz ve coşkudan yoksun karşılaşmalar futbolumuzda artık yaşanmayacak. yapılan değişikliğin neticesinde, talimatnamenin eski hükümlerine göre verilen cezalar da yeni kurallara göre uygulanacak.

değişiklikle, futbolun güzelliklerinin unutulduğu olaylı karşılaşmaların ardından "cezalı" takımlar, kadınlarımız ve çocuklarımız sayesinde futbolun güzelliklerini ve değerlerini hatırlayacak.

deniliyor bakalım türk futbolu bundan nasıl yararlanıcak çok merak ediyorum deplasmana giderken seyircisiz maç oynama cezasının kaldırılmasını istiyor ve savunuyordum ama tff bundan daha fazlasını yaparak komple kaldırdı cezayı hadi hayırlı olsun..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol