şehit dili ve edebiyatı bölümü

mesudiye
akademik olarak henüz varolmayan bir bölüm. ancak akademik olarak olmamasına rağmen güzel memleketimizin güzel insanları içinde bu dilin ve edebiyatın seçkin temsilcileri bulunmakta.

buna istinaden konuyla ilgili kişi ya da kurumların bir an önce üniversitelerimizde bu bölümleri faaliyete sokmaları oldukça yerinde bir icraat olacaktır. böylelikle keşfedilmeyi bekleyen nice yetenek kendini daha iyi ifade edecek. buradan akademik başarı ile mezun olanlar özellikle siyaset kurumuna faydalı olacaklardır.

gözyaşı geceleri düzenlendiğinde şehit temalı şiirler daha gözü yaşlı okunabilecek, gençlerimiz daha militaristleşebileceklerdir.
independence
$ehit kavramina kar$i ta$ak gecebilen insanlarin varligini da gormu$ olduk bu ba$lik vesilesi ile, cok $ik oldu. murat karayilan ve abdullah ocalan’in pek cok konu$masini dinledim ben bunca sene, onlar bile bu kadar du$memi$lerdi iyi mi? lafin nereye vardigini bilmeksizin sarfetmek boyle bir $ey olsa gerek.
gibi geliyor bana
götü ile beyni yer değiştirenlerin mezun olmasını beklediğimiz bok kafalılar meslek yüksek okulunun, düşünce gücüyle sıçmak bölümünü açalım önce.

yoksa açıldı mı lan? çünkü ortalıkta bok kokulu çok düşünce dolaşıyor bu ara !!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol