14 eylül 2011 inter trabzonspor maçı

burasi istanbul haci
şuan için bir sıkıntı gözükmüyor maçta böyle devam ederse en az bir puan alıcağını düşünüyorum ama daha 11-12 dakika oldu üstüne birde hakemin sertliğe izin vermesi ve kolay kolay düdüğünü kullanmaması..
independence
ilk yarinin skoru 0-0.

ilk yariyi futboldan zerre anlamayan bir insan evladi olarak yorumlamak isterim, zira inter ile trabzon macinin bizim alt mahalle takimi ile ust mahalle takimi macindan zerre farki yoktur gozumde, o denli uzagim futbola. i$te sirf bu yuzden objektif olabilirim kanimca.

zaten macin ilk yarisinin yuzdesi de hakliligimi ortaya koyuyor esasen. her iki takim da %50 oraninda top sahibi olmu$lar ilk 45 dakika, benim de diyecegim oydu zaten. son derece denk bir mac oluyor. inter trabzon kalesinde bir iki kere risk olu$turabilecek ataklara kalki$mi$ olsa da bu ataklardan sonuc elde edemedi. trabzon da inter seviyesinde top oynuyor bugun, goguslerindeki turk telekom reklamini gormesem ve trabzon oldugunu da bilmesem avrupali bir takim derim rahatlikla. oyle i$te.
independence
ve mac trabzon’un muhte$em oyunu ile galibiyeti ile sonuclandi. yuregi ve iddia kuponu interden yana olan herkese gecmi$ olsun. trabzon kesinlikle hakki ile aldi maci. tebrik ederim.
serhadlu
maçı izlerken zokora ya gerçekten hayran kaldım.. çok ama çok yerinde bir transfer..

’san siro da da trabzon sesleri duymak ayrı bir güzeldi...’
independence
italyanlar mac ile alakali muhte$em bir de klip hazirlami$lar, ben pek begendim televizyoncularin halini;

http://webtv.hurriyet.com.tr/4/21813/18739276/1/trabzon-atti-spiker-cildirdi.aspx

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol