15 eylül 2011 beşiktaş maccabi tel aviv maçı

independence
per$embe gunu saat 20:00 itibari ile inonu stadyumunda oynanacak olan kar$ila$ma. israil ile son donemde aramizda meydana gelen gerginlikler maci daha da onemli bir hale getiriyor. yanli$im yoksa israil 6 tane asker futbolcusunu turkiye’ye yollamami$.
burasi istanbul haci
maça büyük ilgi gösterileceği kesin türkiye ile israil arasında gelişen-gerçekleşen siyasi durum maçta kendini oldukça hissettirecek..taraftarın siyah-beyaz renk tercihini kırmızı-beyaz alacağını düşünüyorum..
burasi istanbul haci
beşiktaş uefa avrupa ligindeki grubun ilk maçını israil temsilcisi maccabi tel aviv karşınsada kendi sahasında oynayacak..saat 20.00’de başlayacak maçı star tv naklen yayınlayacak..
independence
hakem ofsayt bayragini kaldiriyor ama adamlarda nasil bir ego varsa yine de topu surup gol atmaya cali$iyorlar. oysa oyun durmu$ herkes durmu$ tey allam.
independence
vay arkada$, harika bir gol daha ama izle izle doyamassin, oylesine guzel bir gol. golun sahibi yine almeida. helal olsun be.

skor 2-0 be$ikta$ onde.

edit: dakika 28.
independence
inonu’de $u dakikalarda be$ikta$ seyircisi $ehitler olmez vatan bolunmez diye slogan atiyorlar, cok gereksiz. duzgun sevinebilsek ne guzel olacakmi$.
burasi istanbul haci
maçı ertem şenerin anlatması çok iyi olmuş dünkü ilker yasinden sonra çok iyi olmuş tek sıkıntı ne firarmış arkadaş yeter yapmayın artık şu dizinin reklamını.
civeng
ilk yarının yıldızları sahalara geri dönen q7 ve golleri atan a9 dur. defansımız çok sağlam, tek sıkıntı taçlar...
independence
ahanda buyurun.

hizli ba$ladilar dedik ama be$ikta$ yanina birakmadi israillilerin.

mehmet aurello atti, kornerden gelen topa cakti kafayi.

durum 3-1 dakika 51.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol