pret a manger

john maynard keynes
londra’da her sokakta var desek yalan olmaz sanırım. bir çeşit fast food zinciri olmakla beraber buranın kalitesi diğerlerin bir basamak yukarıda gibi. yakında türkiye’de de sıra sıra franchise olarak faaliyet gösterirler. asıl yazılışı, pret-a-manger olmakla beraber "yemeye hazır" ya da "yenmeye hazır" demektir, ya da değildir bilemedim şimdi.
john maynard keynes
bu adamların şöyle bir kaç iddiası var. sandviç öyle fabrikalarda hazırlanmaz, elde yapılmalı. sandviçin içerisine kimyasal maddeler konularak raf ömrünün uzaması yanlıştır. kaliteden ödün verilmemeli.

bu prensiplerle bütün sandviçler elde hazırlanıyor ve rafa çıktığı gün yapılıyor, eğer sandviç satılamazsa akşam hayır kurumlarına bağışlanıyor ve o sandviç kesinlikle satılmıyor. günlük olarak üretip sattıklarından dolayı da katkı maddesi kullanmıyorlar. içeceklerinde raf ömrü daha uzun olmakla birlikte, eğer onları da bir süre satamazlarsa, onları da hayır kurumlarına bağışlıyorlar. kullandıkları kutular ve şişeler %100 geri dönüşüm ürünü ve geri dönüştürülebilir. londra’da en çok neye hayran kaldın deseler, bu oluşum ilk 3e girer.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol