20 günlük sevgilinin ardından hissedilenler

biskuvit
aslında herşey üstüste gelmiştir. hayatın 4 bir yanından tokat yemişsinizdir. birisini görürsünüz beyenirsiniz. herşey güzel gidiyor diye düşünürsünüz. bir şekilde tanışır, kaynaşır, seviyorum diyecek seviyeye gelirsiniz.

hergün gözgöze, el ele heycanlı bir şekilde yaşarsınız hayatınızı. tenleriniz buluşur, dudaklarınız, kalpleriniz.

herşey iyiye doğru gidiyor diye düşünürsünüz. hadi şeytanın bırak bacağını belini kırdım düzeliyor herşey.

sözler verilir hayaller kurulur. hani yanında olacaktır hep.

kaç gün olmuştur ki? tanımaya çalışırsın.

birgün olur bir hata olur ve gider. gider ama tüm bu umutların ortasına bıçağı saplayarak gider. her gördüğünde için tekrar kanar. için yanar, yediğinden bile zevk almazsın.

dışardan baksan 20 gunluk bri kişi dersin. ama bilmezsin sevmişsindir. sevmiş. giden o değildir, umutlarındır. umut ise sen...
isyankarmuhabir
eğer çok sevmişseniz saati günü önemli değildir. ilk bir kaç sabah baş ağrısı mide ekşimesi ve hafifi bir bulantı hissedilir. öğlene doğru bu belirtiler geçer, öğleden sonra hafif bir depresyon hissedilir, akşam üzeri mide de biraz huzursuzluk, hafif bir yanma olabilir . akşam saatlerinde ise akşam üzerinden beri alınan alkolun miktarı ile doğru orantılı olarak mide ve zihinde biraz rahatlama oluşur. bu durum 2-3 hafta kadar sürebilir, ileri vakaalarda bir kaç günlüğüne tatile gidip kafa dinlemek işe yarayabilir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol