hz. muhammed e nüfus cüzdanı çıkartmak

elma sekeriiii
of müftüsü mehmet genç ile peygamberimizi tanıtma ve kültür vakfı üyesi burhan gültekin’in dahiyane icraatı.

kendileri yememiş içmemiş hatta beyinlerindeki elektrolitlerin azalmaması adına tuvalete bile gitmeyip tüm enerjilerini bu konuya yönlendirip peygamber efendimizin böyle bir kafa kağıdına ihtiyacı olduğunu düşünmüşler. iyi de yapmışlar; ülkemizde böyle eylemlere çokça ihtiyacımız var zira islamiyet istediğimiz kadar henüz yozlaştırılamadı. daha bu tür izzet-i ikram düşünceler sayesinde kazanacağımız nice paralar var...

buyrun habere bakalım:

habertürk gazetesi’nden ali zengin’in haberine göre, hz. muhammed’in doğumundan 1422 yıl sonra nüfus cüzdanını hazırladıklarını ve il müftülüklerine dağıttıklarını belirten genç, şöyle konuştu: “bu dünyada bir ilktir. şimdiye kadar böyle bir çalışma düşünülmedi. bu bir kimlik kartı değildir, bu bir nüfus cüzdanıdır. istanbul’da basıldı. ramazan ayına mahsus bir çalışmadır. bana da 1000 adet geldi. maliyeti 25 kuruştur, makbuz karşılığında 1 tl’ye satılmaktadır.

inşallah resulullah efendimiz 1422 yıl sonra gelen bu kimlik dizaynından ve bildiriminden manen memnun olmuştur. yüce rabbim hepimizi o’na hizmetkâr eylesin ve şefaatına nail eylesin. resulullah için ne yaparsak azdır.”



önlü arkalı kimlik kartında tc kimlik numarası gibi ifadelerin yanı sıra, hz.muhammed ile ilgili pek çok bilgi yer alıyor.



prof. dr. bayraktar bayraklı: hazreti muhammed’in kimlik kartı kuran-ı kerim
hz. muhammed’in kimlik kartı, yüce kitabımız kur’an-ı kerim’dir. ayrıca bir kimlik kartı çıkarmanın bir anlamı yok. hz. muhammed’e kimlik kartı çıkarılmasına gelirsek, bunu ancak o’nun ailesi, kabilesi yapabilir, araplar yapabilir. bize düşmez o. bizim kuran-ı kerim’imiz peygamberimizin kimlik kartıdır.

independence
polis cevirmelerinde cok i$e yarayacaktir. turk polisi peygamber falan dinlemez, alir sabaha kadar nezarette bekletir yemin ederim. en son hz musa’yi almi$lardi nezarete de asasiyla nezaretin duvarini ikiye ayirip cikmi$ti di$ari.

edit: hz nuh hz musa olarak degi$tirildi. hz nuh tufana yakalanan hazretti, yanli$ hatirladim tabi.
elma sekeriiii
büyük kazançlara vesile olacak eylem.

nüfus cüzdanını 1 tl karşılığında alan güzide türk vatandaşlarıdan biri gider peygamber efendimizin üzerine bir paravan şirket kurar. toplum olarak rahatlarız. tövbe yarabbim.


p.s. "resulullah için ne yapsak azdır" diyen adam kafa kağıdını 1 liradan satıyor.üstelik peygamberimize bir de tc kimlik no’su yazdırmış. oy annesini öpsünler oy...
alorarola
sapıklığın önde gidilmişliğidir efendim bu haber yuh dedirtir dedim de. yarın öbürgün utanmasalar bu kimlik kartını uydurma seyyidliklerine de kullanıp kendilerini kutsarlarlar bu yobazlar amcalar/halalar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol