en iyi kürt ben türküm diyen kürttür

turfanda askin bayat gubresi
a) asimilasyonu yücelten, türk milliyetçisi bir tanımdır.
b) kürt kimliğine sahip bir kimsenin; bir türk milliyetçisininin, kendisine ve kendisi gibi kürt kimliğine sahip kişilere bakışına dair algısıdır.
c) bölücü bir slogandır
d) dış mihrakların oyunudur
e) zaten bu topraklarda da böyle bir düşünce hiç yoktur
f) fb - gs kardeştir
g) fenerasyon kalleştir
ğ) ironi bu ülkede bildiğin en sağlamından beyinleri düzleyen bir ütüdür. karşılaşınca birden kayış kopar ve insanların algıları düz mantığa sarar.
ç) bu da alfabemizin saygın bir üyesidir, türklüğünden şüphe etmesin diye bu madde eklenmiştir.
h)hiçbiri
ı)alayı


zaten deniz gezmiş de çok büyük bir teröristti. hadi size iyi günler.
independence
insani turklugunden utandirabilecek derecede fa$ist ve sig bir soylem. dünya türk olsun diye yagi boyalarla duvarlara metrelerce yazi yazanlarin du$unceleri ile bu du$unce arasinda zerre farki ayirt edebilen varsa beri gelsin.

bu ne lan? bir kürt neden ben türküm desin, daha da beteri oyle bir kürt neden en iyi kürt olsun? milletini, irkini inkar eden bir insanin iyiliginden kime hayir gelmi$tir ki bu zamana kadar, kürt halkina hayir gelsin boyle bir insandan?

türklerin bu $ekilde du$undugu falan yok, en azindan buyuk cogunlugu bu $ekilde du$unmuyor. du$unyor mu lan yoksa? yok ya, sanmam. fa$izm o boyutlara ula$madi henuz bu ulkede. bak israil olsa filistinliler icin ayni $eyi soylese bir derece anlarim ama turkiye’de bu du$unceyi savunabilecek cok insan bulamazsin. hayir bi de bu du$uncenin sonu da yok. bugun en iyi kurt ben turkum diyen olur, yarin en iyi laz ben turkum diyen lazdir, ertesi gun konu cerkezlere, daha ertesi gun ba$ka bir irka, ohoo. yorucu bu i$ler ya.

sonuc;

en iyi dunyali ben türküm diyen dunyalidir. kokten cozum a.k.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol