sevgilinin çağrı manyağı olması

nuquerna
sevgiliden ayrilma nedeni.nitekim insanin kontrol ediliyor gibi hissetmesine neden olur.hemen kacilip ozgurluk geri alinmalidir.
esek sipasi
cevap veril(e)medigi durumlarda triple veya ayrilikla sonuclanacak hadise.boyle sevgili hemen erken davranilarak terkedilmeli veya kafasina balyozla vurularak sacma sapan hareketlerde bulunmasi engellenmelidir.
maliyeci
cep partner olayindan sonra bu tipler olayin iyice bokunu cikartip cagri yerine arayip dakka basi sesini duymak istedim demeye baslamislardir. kat-i suretle kacinilmalidirlar.
esek sipasi
daha cagrinin ne anlama geldigini ogrenemeyen ben icin zor bi durum.her cagriya yine baska bir cagriyla cevap verilmesi gerekmektedir.yoksa durumun devaminda kotu seyler olabilir.
nick nicki nickince
bunun bir versiyonu daha vardir ki cep telefonunu klozete atip ustune sifon cektirtecek dereceye kadar zorlar adami. o da kendi kendine gelin guvey olan kizin cagri manyagi olmasidir. bir yerlerden tani$tiginiz, ’aa, dur telefonuna bir bakayim’ diyerek telefonunuzu sizden almi$ ve kendi telefonunu aramak suretiyle numaranizi eline gecirmi$, kendini bi bok sanan ve sacma sapan mesajlarla dakika ba$i rahatsiz eden bu pisko, mesajlarina -haliyle- yanit alamayinca cagri tornadosuna tutar insani $erefsizim. verilecek en guzel cevap seni bogmamam icin bir sebep soyledir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol