the body shop

queen
herhangi bir magazasina girdigimde kendimi kaybetmeme neden olan, birbirinden guzel vucut bakim urunleri ile beni bastan cikartip her seferinde dehset paralar harcatan ama sonrasinda vanilya, seftali vs gibi kokmaniz ve durup durup kendinizi koklama istegi uyandirinca da degdi be dedirten vazgecilmez magaza...
goetica
doğal kozmetik urunleri satan mağazadır.içerisinde yer alan her $ey doğal $eylerden üretilmektedir.krem,$ampuan,masaj yağı,parfum,makyaj malzemesi,dudak parlatıcısı,sabun vs.
ksnkblt
firma aynı zamanda doğaya zarar vermeyecek ilkeleri benimsemiştir.. hayvanlar üzerinde test yapmaya karsı kampanyalar düzenlemişler kendileri hayvanlar yerine bu tür testleri insanlar üzerinde yapmayı uygun bulmuslardır..
artemisia
burdan satın aldığınız her ürünün illa ki tadına bakarsınız, elinizde değildir. çilek severler için yüz jelinin içine gerçek çilek parçaları koymaları da ayrıca müthiş olmuş. yarısı mideye, yarısı yüze... ama kokusu kadar tadı güzel değildir, bilginize..
salome
kalitesi dusuk, kokulari guzel, e urunlerinin elbette. demek istiyorum ki vucut ve sac urunleri kullanima uygun lakin yuz bakim urunleri ile makyaj malzemelerinden uzak durulmali hele ki 25 gecildi ise.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol