cem özer in kürtlere özerklik verilsin teklifi

independence
agzi olan konu$uyor diye bir laf vardir ya, hah ayni durum yine peydah olmu$. kar$isinda iki uc kamerayi goren cem özer dayanamami$, konu$mu$.

haber $u $ekilde;

"cihangir’de görüntülenen cem özer, güneydoğu’daki son saldırıları yorumladı. milliyet’in haberine göre özer, “buna artık çare bulunmalı. savaşla olmayacak. onca insan hayatını kaybediyor. oradaki insanları da düşünmeli. artık devletin barış yoluna gitmesi gerekiyor. kürtlere özerklik verilsin” dedi."

cem ozer’in zihniyetine gore ancak ozerklik verirseniz oradaki insanlari du$unmu$ oluyorsunuz. hani devlet o bolgeye yatirim yapsin, egitim gotursun, sosyal hizmet gotursun, saglik imkanlari gotursun demek yok. direk verin ozerkligi herkes rahat etsin zihniyetinde adam. bir de biz bu adami senelerce izledik ya, ona yanarim ben.
mementoo
artık devlet barış yoluna gitmeli demekle sanki devlet sürekli savaş istiyormuş,pkk silah bırakma yoluna gitse bunu devlet kabul etmiyormuş gibi kendinden bir haber şekilde demeç vermesi.eminim özerkliğin ne olduğunuda bilmiyordur.
deus ex machina
cesur adammış dediğim kişi. kemal kılıçdaroğlu’nun eveleye geveleye dolaylı yoldan söylediği- yani söyleyemediği- şeyi söylemiş işte adam.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol