beyin yorgunluğu

epikuros
vücut yorgunluğundan daha kötü hissettirdiği söylenir hep. mesleği kafa yormayı gerektiren bir insanın, bedenen çalışan birinden daha çok yorulmasının sebebi beynin düşüne düşüne bir çeşit amcıklama geçirmesiymiş diyollar.

masa başı gün boyu çalışan biri, o günün akşamına bir ameleyle karşılaşıp ona "bugün çok yoruldum ya" dese de asla inandıramaz onu buna.
"ne var ammına koyim akşama kadar oturuyonuz!"dan öte olmaz amelenin zikri.
ahuramazda
evin erkeğinin,beyinin yorgunluğu.
geceleri tık yoktur mesela,adam öylesine yorgundur.horultularını kaydetsen,yaratık filmlerinde işitsel efekt olarak satar para kazanırsın.
clear conscience
beynin patlayacak gibidir,başım ağrıyor desen ağrımıyor,sadece acayip bir karışıklık vardır ortada,kablolar kördüğüm olmuştur artık.
ne yaparsan yap zevk alamazsın,kimseyle muhabbet etmek istemezsin,en tatlı sözler bile küfür gibi gelebilir,tek bir ilacı vardır;uyumak.
rumuz pilis tiray egen
beyninizi eğitirseniz, beyniniz yorulmaz. çalışmaktan kafası beton gibi olan arkadaşlar iyi bilirler ki bu yorgunluk bütün vücudu etkiler. o yüzden iyi dinlendirilmiş bir vücut ve dingin yaşam bu hastalığa iyi gelir. yani ben ne anlatıyorum, şunu diyorum. seks meks yapın, masaj yaptırın, burnunuzu karıştırın, götünüzü kaşıyın rahatlayın oğlum...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol