can tanrıyar

goretomb
televole hadisesini basimiza musallat eden yilanlarin basi.petek dincoz’un sevgilisi ve ne tesaduf ki petegi basimiza saran, sarmakla da kalmayip o guzel,guzide,nereye hangi manaya ceksen oraya gidecek $arki sozlerini de yazan yilan basi..fenerbahce fanatikligi ile bilinir ali sen tarafindan defalarca ba$i ok$anmi$ kisidir.
imgoindeeperunderground
petek dincoz’u kizdirdigi icin bir parmagi kirilmis ve cezasini alsin diye kapi kitlenip zorla evde tutulmus kisidir. bu sapik ve sadist hadiseyi bizzat petek dincoz anlatmistir. daha ne diyeyim ki..
headbanger
1996 da sansal buyuka nin yaninda oguz tongsir ile beraber calismis ve ozaman ki programlari stadyumda surekli sac sakal trasina giren simdinin igrenc soz yazari
elma sekeriiii
kendisi kanalturk’teki 2. sayfa isimli programda niye gece hayatını bırakamadınız da, eşinizi bıraktınız?" sorusuna kar$ılık $u sözleri sarfetmi$tir

"evliliğimizin son 6 ayında aramızda bir soğukluk vardı. birbirimize dokunmakta bile zorlanıyorduk. petek’ten ve evden sürekli kaçmak istiyordum. çünkü petek kendisini bırakmıştı. klipte ve sahnedeki gibi seksi, alımlı değildi. yanımda makyajsız, eşofmanlı, ayağında pufidik terliklerle dolaşıyordu. bunu hangi erkek kabul eder ki? o zaman da kendimi hep dışarıya attım"...

ne yani, evde paso makyajlı seksi kıyafetler içinde dola$acak gaz çıkarmayacak tuvalete gitmeyecek ha bire çatal bıçağı elinde leydi timsali yemekler yiyecek... bu mudur anlayı$ karde$im? o da bir insan.
can bey eliyle göbeğini ha$ırt hu$urt ka$ırken petek, bebeğim bu gün hangi mutfaktan yemek yiyelim diye gey$a tarzı giyinip yanına mı uzanmalı?
hayır yani o pufuduk terlik giyiyor diye terkediliyorsa bizler ülke dı$ına falan sürülmeliyiz bu mantığa göre.

sanki kendisi padi$ahın sol... töbe töbe...minareyi çalmı$ da kılıfını uyduruyor herif. te allaaaaam!



independence
dun kendisini pis dovmu$ler. burnu kirildigi icin ameliyat falan olmu$ hatta. gecmi$ olsun;

http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/22510781.asp
capcup
düzgün bir adam olduğunu varsayarsak, %50 ihtimallede öyle zaten. deli bir kadının bir adamı nasıl rezil edeceğini gösterdi bize.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol