mehmet ali aydınlar

greyfurt
tarafsızlığı ve tutarlılığı örnek alınması gereken, fenerbahçe yöneticiliğinden futbol fenerasyonu...pardon, düzeltiyorum: futbol federasyonu başkanlığına terfi eden objektif insan.

evrensel hukukun "suçu ispat edilene kadar herkes masumdur" ilkesine dayanarak hareket edenlerin, yarın aynı hukukun "yasalar önünde herkes eşittir" ilkesine uyup uymayacaklarını göreceğiz.

sıradaki parçamız "kişileri ve kurumları birbirinden ayrı düşünmek gerek" diyenler için gelsin. uefa söylüyor "aşkımız hep yarım porsiyondu sevdiceğim"

uefa disiplin talimatı’ndaki maç bağlama (match fixing) bölümünde;
madde 2.07: eğer şike ve teşvik girişimi, kulüp yöneticilerinden haberdar veya bizzat kulüp yöneticilerin katılımı ile gerçekleşmişse söz konusu kulüp bir alt lige düşürülür. eylemlerin sayısına göre alt lige düşürmeler devam eder.
chavez
fenerbahçe söz konusu olunca kıvır kıvır kıvıran zat-ı muhterem, galatasaray’ın kupasını alacakmış. kendisine uefa kupasını tavsiye ederim, zira bu kupada kulp yok...
zotac
tff tarihi için yüz karasıdır. kendi kararını almaktan aciz, aldıktan sonra da arkasında durmaktan acizdir. istifa etmesi, zararın neresinden dönülse kardır mantığı ile en hayırlı davranışı olacaktır.
epikuros
konuşması beni kabız eden futbol federasyonu başkanıdır. "fidırısyınımız girkini yıpiciktir"

yaptıklarıyla ne fenerbahçeye yaranabilmiştir ne de rakip takımlara. önceki federasyonun yediği haltlar yanlarına kar kalmış, kabak gelmiş malinin başına patlamıştır. kendisi önce sıçmış sıvamış, sonra sıvamış sıçmış, sonra sıvamış sıvamış son olarak da sıçmış sıçmış. ne yaptığından kendinin bile haberi yoktur eminim. ne kızıyorum kendisine ne de suçlu buluyorum sadece acıyorum.
trouble
tff başkanı mehmet ali aydınlar, başkan vekilleri göksel gümüşdağ ve lutfi arıboğan istifa etti. seçimli genel kurula kadar başkanlık görevine hüsnü güreli vekalet edecek.
lauthres
başkanlığı aziz yıldırıma kaptırdı bundan mütevellit yaptığı tüm reklam harmaları da boşa gitti. fenerbahçe için daha hayırlı olabilirdi kanımca.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol