bir mankenle aşk yaşamak

independence
daglar kizi rehyan’la a$k ya$amaktan farksiz gibi gozukur cok insana. ne de olsa a$k a$ktir ve sinir tanimaz, kaliplara girmez, dolarin uzerindeki george washington resmine aldirmaz.

siktir ordan.

bir mankenle a$k ya$amak, cuzdaninin $i$kinligi ile dogru orantilidir. cuzdaninda bulunan kagitsal kalabalik, gobegini gorunmez, kel kafanda olmayan saclari ise gorunur kilabilecek bir sihirdir. aslinda bu durum hemen her kiz icin gecerli olsa da, a$k olarak isimlendirilen dizginlenemez duygunun asaletini zedelememek adina i$in o kismini dile getirmekten kacinip direk mankennleri hedef aldim.

sapsari di$lerinin arasinda bulunan kalin puro ve killi gogsunde bulunan tam altin boyutundaki altin igrenc kolye bile seni bir anda brad pitt kivamina sokar cuzdaninda kafi derecede $i$kinlik varsa.

manken kizlarimiz neden cok guzel yururler bilir misiniz?

attiklari her adimda omurleri boyunca onlerine bakmi$lardir da ondan. gozler hep yere dogrudur ve bu sayede icgudusel olarak baki$ hizalarina denk gelen got ceplerindeki cuzdanlarin $i$kinliklerini saniyeler icerisinde tayin edebilirler. sonra gelsin "a$kim" kelimesi ile ba$layan suslu cumleler, gitsin islak ve erotik opu$meler. adamin di$lerinin arasinda yuzyildir barinan lahmacun maydonozu fosilinin o esnada da hicbir onemi yoktur zaten.

diledigin ya$am standarti sana saglaniyor mu o maydonoz fosilinin golgesinde?

saglaniyor.

e tamam o zaman, bir daha mi geleceksin dunyaya, koy gotune rahvan gitsin.

ha $imdi ben neden durduk yerde mankenlere falan di$ biledim boyle?

yaram var, gocunuyorum a.k.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol