google plus

0 /
benduruyorumsebagitti
google’ın, facebook’u tahtından edecek yeni uyglaması.

facebook’taki gibi anne-baba, ilkokul arkadaşı, asker arkadaşı, okulundaki öğrencin varsa sevgilin çorba şeklinde birarada değil.

gruplar oluşturuyor ve gruplara özel paylaşımlarda bulunabiliyorsun. akp’li arkadaşınla chp’li/mhp’li arkadaşın bir paylaşımın ya da yorumun dolayısıyla birbirine girmez bu şekilde ve sen de arada kötü olmazsın. tabi bu da aslında sanal ortamı daha bir iki(?) yüzlü yapacaktır.

ayrıca arkadaşlarınla video görüşme yapabileceksin yeni uygulamayla.

ve daha bir dolu şey.
independence
henuz beta a$amasinda saniyorum. davetiye sistemi ile cali$iyormu$. dur bakalim elimize ne zaman gececek o davetiye.

ayrica dana once linki verilmemi$, ben vereyim bari.

http://plus.google.com
http://google.com/+

2 dakika 14 saniye sonra gelen edit: elime gecti bile.
independence
davetiyesi olanlar icin bir sorun daha var. "$u anda kucuk bir grup ile hatalari duzeltmeye cali$iyoruz, eger zaten davet edildiyseniz daha sonra yeniden deneyiniz zira limitimiz a$ildi" falan turunde bir mesajla kar$ila$abilirsiniz yuksek ihtimalle. ayni davetiye ile birden fazla denerseniz sonuca ula$acaksinizdir, ancak araya zaman koyun.
independence
5. davetiye sonucunda uye olabildigim olu$um. hirs i$e yariyor kimi zaman. ayarlariniz kismindan turkce de yapabiliyorsunuz sistemi. guzel bir $eye benziyor ancak bol bol kurcalamak lazim tabi.
lauthres
google ne yapsa güzeldir dedirten uygulamadır. buzz yada wave gibi havada kalmayacağını düşünmekle birlikte kısa süre de facebook kadar popüler olacaktır.
ayrıca bende davetiye istiyorum.
independence
hani o kadar hakkinda konu$tuk ettik falan ama kullanicisina bir ibnelik yapmakla me$gulmu$ bu sistem.

31 temmuz 2011 itibari ile tum kullanicilarinin profilleri public hale gelecekmi$, dolayisi ile dileyen profilini gorebilecek. istersen arama motorlarinda cikmasini engelleyebilecekmi$sin ama eger gmail falan kullaniyorsan bu ozellikten de faydalanamayacakmi$sin. gerci facebook’un $u andaki halinden cok da farkli degil.
independence
cok saglam bir sistem, cok da iyi du$unulmu$ amenna ama tanitim sifir bebegim oh bebegim. gerci henuz beta ama olsun, reklam falan versin bir $eyler yapsin.
independence
neden oluyor nasil oluyor hicbir bilgim olmamasina kar$ilik her gun en az 3 ki$inin beni bir $ekilde bir yerlerine ekledigi bilgisini aliyorum mail araciligi ile. bu insanlar beni nasil buluyorlar o ise tamamen bir muamma.

iyice incelemek $art oldu artik bunu.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol