polise taş atıp demokrasi diyen orospu çocukları

independence
mecliste vardir bunlardan, ingiltere meclisinde.

ingilterede bir parti kurmu$lar, teror orgutu yanda$i olan bir parti ve ingiltere’nin dogusunda bulunan tum halki bir $ekilde bo$ vaadlerle kandirip kendilerini milletvekili olarak sectirip meclise girmi$ler, ingiltere meclisine. ayni zamanda bunlarin bir de ba$lari var abdulraham ocacoln isminde, o ne derse onu uyguluyorlar gerek mecliste gerekse sokaklarda. abdulraham ocacoln isimli $erefsiz de ingiltere’de onbinlerce sivil yahut guvenlik gorevlisinin olumunden sorumlu.

bu orospu cocuklari ingiltereyi bolebilmek adina yanda$lari ile birlikte her $eyi yapiyorlar. kanun di$i yuruyu$ler yapip polis engeline takilinca da polise ta$ atiyorlar, sonra da demokrasi demokrasi diye gotlerini yirtiyorlar sagda solda. demokrasi sadece kendileri icin var, ba$kalari icin o kavram hayata gecmemi$ diye du$unuyorlar sanirim.

bunlar hep ingiltere’de ve ingiliz meclisinde oluyor.

$imdi de duyumlarimiza gore mecliste yemin etmeye gelmeyeceklermi$ bu ki$iler, ingiltere meclisini boykot edeceklermis, cali$malarini engelleyeceklermi$.

bu orospu cocuklarinin hepsi ingiltere’de ya$iyor be olaylarin hepsi ingiltere’de meydana geliyor. cok $ukur bizim meclisimizde de ulkemizde de sorun yok.
benduruyorumsebagitti
taş atmayı suç olmaktan çıkaran bir karar çıkmış o ülke meclisinden. hatta o ülkenin milliyetçi partisi dahi destek vermiş buna. artık taş atanlar eskisi gibi ceza almıyorlarmış. ama kiap yazmak, pankart açmak, basın açıklaması yapmak gibi kaka işlere tevessül edenler hapsi boyluyorlarmış. zaten bunların hepsi ya faşist, ya komünist, ya ergenekoncu ya da bilmem ne belaymış. halbuki alsalarmış ellerine taşları, indiriverselermiş camı çerçeveyi; silah alıp dağa çıksalarmış asker, polis, vatandaş katletselermiş; atıverselermiş molotof kokteyli denen cinayet aletlerini otobüslere, işyerlerine, demokrasi bile gelirmiş memlekete. öyle böyle değil ileri demokrasi hem de.

independence
bu olaylarin ya$andigi ulkede sesini yukselten gazetecileri iceri almak cok modaymi$ ayrica. daha tasarim a$amasindaki kitaplarin bile toplatildigi soyleniyor ama ben ihtimal vermiyorum, o kadari da artik oha.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol