filmlerde kötü adamın dayak yiyen adamları

gibi geliyor bana
filmin başından sonuna değin dayak yiyen adamlardır bunlar. lakin merak ederim hep ; sürekli dayak yiyen ve yaralanan bu adamların tedavisiyle kim, nasıl ilgileniyor acaba ?

düşünsene, filmde bir kötü adam var ve bir de düşmanı var. bu düşman filmin kahramanı. kötü adamın bolca parası var ve onlarca adamı var. bu adamlar filmin kahramanından fütursuzca dayak yiyorlar. yaralanıyorlar. merdivenlerden düşüyorlar vs..
kim ilgileniyor o kadar adamla la ?
hastaneye filan gidiyorlar mı ? iyileşince işlerine geri dönüyorlar mı?

biliyorum çok salakça bi konu. ama insan bu ayrıntıyı da ekler lan filmin birinde !

bir de bu adamlar, nasıl oluyorda önden iki kişi kahramanı oyalarken, arkada zıplayıp durmak yerine kafasına taşı vurmuyorlar ?
türkiye’de olacak, o kadar adam bi kişinin .mına koyar yeminle.. ama adamlar medeni.

"önce arkadaşım dövüşüp dayak yesin, sonra ben dövüşür ve paşa paşa dayağımı yerim" mantığındalar sanki !

bir de bu adamların hiç birinin, filmin kahramanını dövüp, posasını patronun önüne attıklarını görmedim. ne olur lan, ne olur bigün biriniz dövsün o pezevengi. filmin sonunda kasıntı kasıntı taş gibi hatunu götüremesinler bi kere de !

allah belanızı versin. o kadar para alıyosunuz bi de şerefsizler. ha alıyo musunuz onu da bilmiyorum. ancak patronunuzdan duyuyoz böyle şeyleri : "o kadar parayı dayak yemeniz için mi veriyorum size lanet olasıcalar"
bi filmde de, bu adamlara maaşlarını dağıtırken gösterseniz ya kötü adamı. göreyim de içim rahat olsun artık benim. ne lan bu çektiğim yıllardır ? ne gareziniz var olum bana ?
montaigne
dayak yemek için sırada bekler gibi bi halleri vardır bunların, sıra onlara gelince ablak ablak bakarlar hadi yumruğunu bekliyorum der gibi.
oksit
sanki kötü adamın bodyguard ları değillermiş gibi dayak yedikten sonra kediye dönüşürler.yapma abiii köpeğin olayım abi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol