bir tek bizim ülkemizde olur dedirten olaylar

montaigne
gözü kanlanınca hastaneye giden ahmet dede’ye gebelik testi yapılması, annesinin kılığına giren adamın iki yıl maaş çekmesi, babasının bmc kamyonlarına hayranlığı sebebiyle kızının adını bemece koyması, ata aşırı hız cezası kesilmesi.
independence
daha taslak halindeki kitabin devlet eli ile toplatilmasi, ancak ayni kitabin internet uzerinden ustelik bedava $ekilde dagitilmasi. bir ornegini daha goster, alnindan opecegim seni. erkek degilsen dudagindan da opebilirim.
montaigne
yaşlı bir kadının kedisi kaybolur ve kapısının önünde bir not bulur:
-bir paket sigarayı merdivenin altına bırakırsan kedine kavuşursun.
notu okuyan kadın sigarayı merdivenin altına bırakır. fakat aradan zaman geçer kedisine kavuşamaz bu sebeple polise başvurur.
kibuda
bürokrat insanların minibüslerinden çocuklara oyuncak,yetişkinlere gıda gibi yarrdımlar dağıtması sonucu 3 ölü 75 yaralı olması
optikkagittakiasikki
epilepsi krizi geçiren 15 yaşındaki bir hastayı acile götürdükleri zaman ’’sizin hastanız 18 yaş altında biz bakamayız başka hastaneye götürün’’ demeleri yalnızca bu aptal ülkede olur sanırım. o kıza birşey olsaydı bunun hesabını nasıl vereceklerdi? ya da ben onları ne yapacaktım? burası tartışılır işte. sonuç itibariyle lanet olsun hepinize.. bu ülkeyi bu hale getirenlere. bu insaları başımıza getirenlere. böyle davranan insanlara bu şekilde davranma hakkı verenlere. hepsine yazıklar olsun!
sradis
yaya geçidinden geçerken arabaların geçmesini bekler sonra da aman ne olur ne olmaz diye koşar adım karşıya geçersiniz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol