kredi kartı vak a aaaa

nys
bu yılın başlarında bir arkadaşımla beraber gittiğim devlet tiyatrosunda gösterimde olan cüneyt çalışkurun yazdığı, oyunculuğunu uğur polatın üstlendiği oyun. oyunun afişlerinde geçen cüneyt çalışkurun nietzsche ’’sizi öldürmeyen şey güçlendirir!’’ diyor. ben de oyunlarımda ’’sizi öldürmeyen şey sakat bırakır’’ diyorum yazıyla dikkatimi çekmişti fakat bunun hakkını veremediklerini söyleyebilirim. çoğu kişinin düşündüklerini düşünmekteyim. oyun iyi değildi. arkadaşımla oyun bittikten sonra birbirimize ne anladın diye sormamızdanda belliydi iyi olduğunu düşünmediğimiz. uğur polatın oyunculuğuna laf edemiyorum ve çoğu kişinin de edemeyeceğini düşünüyorum.

dikkatimi çeken bir şey vardı. oyun bittikten sonra önümüzde oturan bir grubun heyecanı. sanırım uğur polata aşıklardı. uğur polatı alkışlayıp , ’’senin için ölürüz’’demelerinden belliydi. bunun üzerine salonun dolu olması dikkatimizi çekmişti. arkadaşım uğur polat için oyunu izlemeye gelenlerinin büyük kısmının kadın olduğunu söylemişti. ilk başta düşünmeden tartmadan hayır cevabı verip kafamı kaldırıp içeriyi incelediğimde ise yanıldığımı farketmem cidden üzücüydü.

şimdi anlıyorum tiyatrodan anlamayan, oyunculuğu olmayan insanların güzel olmasıyla yada yakışıklı olmasıyla beraber iyi oyunlarda nasıl oyuncu olarak yer aldıklarını.tabi bu cümleyi asla bu oyun için kullanmıyorum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol