chp den ayrılıp akp ye geçecek milletvekilleri

independence
tarihimiz kisa bir zaman sonra gosterecek bunlari bize.

akp’nin anayasayi degi$tirebilmek adina salt 330 ki$ilik bir oy cogunluguna ihtiyac var ancak elinde 326 milletvekili var. 1 milletvekilinin meclis koltuguna gittigini du$unecek olursak kaldi sana 325 milletvekili.

e yetmez?

evet, yetmez ama evet.

ba$lasin kulislerde pazarliklar sonrasinda. akp en kisa zamanda 5 milletvekili daha bulacaktir kendisine chp’den, goreceksin bak. paranin gucu diyoruz biz buna ayrica, aklinda bulunsun.

(bkz: money talks)
clear conscience
akp’nin chp den milletvekili ithal etmesine gerek yok kanımca.bdp’ye vereceği birkaç tavizle(uyarı:habur skandalı filan yetmez bu dönem bdp’ye)kol kola anayasayı çıkarırlar.chp ve mhp nin önünden 120 km hızla geçip park edeceği yer bdp’dir.
benduruyorumsebagitti
akp "anayasa benim dediğim gibi değişecek" diye ısrar eder ve uzlaşmaya yanaşmazsa chp ve mhp’den destek bulamayacaktır. yalnız bir köşede kendisine kollarını açmış bir bdp bulması daha mümkündür ve muhtemelen önümüzdeki günlerde bunu görüp yaşayacağız.
rec57
kanımca akp anayasayı yaparken herkesten yardım almayı, onlarla beraber yapmayı isteyecektir. hem baktığımız zaman oy kullanan insanların %95 i mecliste temsil ediliyor. bu demek oluyor ki neredeyse tüm türkiye’yi temsil eden bir meclis yürürlükte olacak. dolayısı ile el ele verip yeni anayasa çıkartmak için harika bir fırsat. değerlendirilirse iyi olur. güzel olur.

(bkz: çok iyi de oldu çok güzel iyi oldu tamam mı)

(bkz: her boku bilen adam)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol