kadınlarda boa yılanıyla fotoğraf çektirme arzusu

independence
zerre anlamadigim durum.

kadin dedigin sik kili kadar fareyi gordugu zaman bile "ayhhh" diyerek yanindaki erkegin boynuna atlamaya programlanmi$ken, bu boa yilani ile resim cektirmek adeti nereden cikti arkada$im ya?

facebook illetinde kimi zaman kar$ima geliyor, fidan gibi kizlar almi$lar dolami$lar boyunlarina boa yilanini, boydan resim cektiriyor. hic olmadi elini uzatiyor kar$isina hafif yukari dogru kaldiriyor ve yukari kaldirdigi elinde bulunan cep telefonunun kamerasina siritarak bir de $uh bir poz vererek basiyor dugmesine.

e lan sen o $uh pozu verirken yilan boynundan ba$lasa sikmaya, oracikta can versen, kime yapacan sen bu karizmayi? hayir bi sikimlik canin var zaten, daha neyin pe$indesin yilanlarla akbabalarla falan sen? git evlen anne ol cocuk dogur doganin sana bictigi role gir, dogaya asi olma.

almi$sin bir eline cep telefonunu, dolami$sin yilani bogazina, siritik siritik bir $eyler yapiyorsun, sonra eskaza o yilan girtlagini sikiverse katil ilan edilecek aminakoyim. yilanla $aka mi olur lan? koskoca nihat dogan bile tirsiyor o hayvandan, senin neyine gerek elin yilani ile gerdege girmek?

bayanlar, cok rica ediyorum sizden, illa boynunuza bir $ey dolayacaksaniz bir zenci yaragi falan bulun bi$i bulun, doganin harikalarini kendi seksapalitenize alet etmeyin. dolayacak hicbir $ey bulamazsaniz da bana haber verin, ben gelir dolanirim boynunuza. soz valla.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol