oy kullanırken dikkat edilmesi gereken hususlar

independence
oy pusulasınin kesinlikle ama kesinlikle i$aretlenmemi$ olduguna ozen gosterin. kimi rivayetlere gore oy sandigi ba$indaki kimi art niyetli insanlar, tipinizden , kilik kiyafetinizden hangi partiye oy atacaginizi tahmin edip, oy pusulasini size verirken kimse gormeden pusulanin alt tarafini zedeleyebiliyorlar.
independence
akp’ye oy vermeyeyim de ne olusa olsun du$uncesi ile bdp’nin destekledigi bagimsiz milletvekillerine oy atmayin. nedenini aciklamama gerek yok herhalde.
independence
oyunuzu yarin kullanamaya gidin. bugun "$u sandikta kullanacaksiniz oyunuzu" diyerek sizi salak sacma bir sandiga yoneltme giri$iminde bulunanlara kanmayin, inanmayin. eger sinir kapilarinda ya da askeriye de falan degilseniz bugun oy kullanamazsiniz. yok oyle bir $ey.
kalimera
oy kullanırken çok oyalanmayın. daha arkanızdan onlarca kişinin oy kullanacağını düşünüp atik olun. kararınızı önceden verin. kabine için kabin içinde karar vermeyin.
independence
oy kullanacaginiz esnada kim olursa olsun herhangi birisi kullanacaginiz oyu yonlendirmeye cali$irsa, herhangi bir partiye oy verdiginiz taktirde size kimi hediyeler vaadederse ilk i$iniz en yakin guvenlik gucune durumu haber vermek olsun.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol